Puikiai iliustruota, albuminė „Tortų knyga" pristato saldžius kepinius. Knygoje yra 35 klasikinių, tačiau inovatyviai pagamintų ir pateiktų tortų bei pyragų receptai.
TORTŲ KNYGA: tinklaraščio „Sugar to Dust“ autorės stilingų tortų receptai ir albumas, kurio kiekvieną nuotrauką norėsis pakabinti ant sienos+ nemokamas atvežimas! | knygos.lt
Knyga, kurios taip reikėjo. Prisižiūrėjis amerikietiškų šou (pvz Sugar rush) apėmė noras gaminti būtent keliasluoksnius tortus. Lietuviškai informacijos maža, o...
Knyga, kurios taip reikėjo. Prisižiūrėjis amerikietiškų šou (pvz Sugar rush) apėmė noras gaminti būtent keliasluoksnius tortus. Lietuviškai informacijos maža, o čia būtent tai, ko norėjau. Parodyta, kad besikartojantys ingredientai, bet skirtingos kombinacijos gali atnešti skanius rezultatus. Tai paskatino gaminti pačiai, nes pasirodė gana paprasta. Iki šiol turėjau įspūdį, kad tortus gali gaminti tik profesionalai. O čia būtent parodyta, kad ne viskas yra taip sunku kaip atrodo. Man labai patiko. Žinoma, nuotraukos labai gražios ir skatina dažniau atsiversti albumą.
Puikiai iliustruota, albuminė „Tortų knyga" pristato saldžius kepinius. Knygoje yra 35 klasikinių, tačiau inovatyviai pagamintų ir pateiktų tortų bei pyragų receptai. Justina Ramanauskienė, populiari instagramerė, tinklaraščio „Sugar to Dust" autorė, forografė, aistringa namuose gaminto maisto entuziastė, dalinasi savo mėgstamais tortų receptais šventėms ir kasdienai. Autorės nuotraukos bei maisto stlistika žavi savitu stiliumi, kuriam būdinga niūri nuotaika, tamsios spalvos, bet drauge jos primena senųjų meistrų paveikslus. Tad kiekviena nuotrauka tarsi atskiras meno kūrinys.
Justina Ramanauskienė (g. 1983 m.) yra maisto stilistė ir fotografė. Kulinario ir kelionių tinklaraščio „Sugar to Dust” autorė. Justina savo kūryboje semiasi įkvėpimo iš olandų natiurmortų tapytojų, garsiausių pasaulio konditerijos stilistų ir fotografų. Fotografijose akcentuoja stiliaus paprastumą ir subtilų grožį.
Kaina: 17,99 €
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Puikiai iliustruota, albuminė „Tortų knyga" pristato saldžius kepinius. Knygoje yra 35 klasikinių, tačiau inovatyviai pagamintų ir pateiktų tortų bei pyragų receptai. Justina Ramanauskienė, populiari instagramerė, tinklaraščio „Sugar to Dust" autorė, forografė, aistringa namuose gaminto maisto entuziastė, dalinasi savo mėgstamais tortų receptais šventėms ir kasdienai. Autorės nuotraukos bei maisto stlistika žavi savitu stiliumi, kuriam būdinga niūri nuotaika, tamsios spalvos, bet drauge jos primena senųjų meistrų paveikslus. Tad kiekviena nuotrauka tarsi atskiras meno kūrinys.
Justina Ramanauskienė (g. 1983 m.) yra maisto stilistė ir fotografė. Kulinario ir kelionių tinklaraščio „Sugar to Dust” autorė. Justina savo kūryboje semiasi įkvėpimo iš olandų natiurmortų tapytojų, garsiausių pasaulio konditerijos stilistų ir fotografų. Fotografijose akcentuoja stiliaus paprastumą ir subtilų grožį.
Atsiliepimai
Lina
2022-01-01
Knyga, kurios taip reikėjo. Prisižiūrėjis amerikietiškų šou (pvz Sugar rush) apėmė noras gaminti būtent keliasluoksnius tortus. Lietuviškai informacijos maža, o čia būtent tai, ko norėjau. Parodyta, kad besikartojantys ingredientai, bet skirtingos kombinacijos gali atnešti skanius rezultatus. Tai paskatino gaminti pačiai, nes pasirodė gana paprasta. Iki šiol turėjau įspūdį, kad tortus gali gaminti tik profesionalai. O čia būtent parodyta, kad ne viskas yra taip sunku kaip atrodo. Man labai patiko. Žinoma, nuotraukos labai gražios ir skatina dažniau atsiversti albumą.
Asta
2020-03-18
Jei norite nuotraukų albumo - tada taip, nuotraukos tikrai gražios. Bet jei domina receptai, tada knyga nelabai verta dėmesio.
Eilė receptų panašūs. Vienas tortas - biskvitas, kremas iš maskarponės ir grietinėlės ir vyšnios, kitas - lygiai tas pats, tik braškės vietoj vyšnių ir pan.
Dar vienas pastebėjimas - nemažai netikslumų. Pvz., recepto sudėtinė dalis - vyšnios su sirupu. Čia kas - uogienė? Toliau instrukcijoje nurodyta, kad nukošus ir pakaitinus tuo sirupu reikia aptepti pirmus du torto sluoksnius, bet paskutinį - sulaistyti. Tai kokios konsistencijos tas sirupas?
Dar - man asmeniškai tas skyrius knygos pradžioje apie įrankius ir priemones virtuvėje (kočėlą, mentelę ir pan.) atrodo labai jau elementarus ir bereikalingas.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Knyga, kurios taip reikėjo. Prisižiūrėjis amerikietiškų šou (pvz Sugar rush) apėmė noras gaminti būtent keliasluoksnius tortus. Lietuviškai informacijos maža, o čia būtent tai, ko norėjau. Parodyta, kad besikartojantys ingredientai, bet skirtingos kombinacijos gali atnešti skanius rezultatus. Tai paskatino gaminti pačiai, nes pasirodė gana paprasta. Iki šiol turėjau įspūdį, kad tortus gali gaminti tik profesionalai. O čia būtent parodyta, kad ne viskas yra taip sunku kaip atrodo. Man labai patiko. Žinoma, nuotraukos labai gražios ir skatina dažniau atsiversti albumą.
Jei norite nuotraukų albumo - tada taip, nuotraukos tikrai gražios. Bet jei domina receptai, tada knyga nelabai verta dėmesio. Eilė receptų panašūs. Vienas tortas - biskvitas, kremas iš maskarponės ir grietinėlės ir vyšnios, kitas - lygiai tas pats, tik braškės vietoj vyšnių ir pan. Dar vienas pastebėjimas - nemažai netikslumų. Pvz., recepto sudėtinė dalis - vyšnios su sirupu. Čia kas - uogienė? Toliau instrukcijoje nurodyta, kad nukošus ir pakaitinus tuo sirupu reikia aptepti pirmus du torto sluoksnius, bet paskutinį - sulaistyti. Tai kokios konsistencijos tas sirupas? Dar - man asmeniškai tas skyrius knygos pradžioje apie įrankius ir priemones virtuvėje (kočėlą, mentelę ir pan.) atrodo labai jau elementarus ir bereikalingas.