Atsiliepimai
Aprašymas
Šiandien nėra mamos? Komandiruotėje? Ilsisi? O gal šiandien – moters ar mamos diena? Tėveli, nepanikuokite. Ši knyga padės jums puikiai tvarkytis virtuvėje: ir pats būsite sotus, ir vaikai. Knygos „Tėčio receptų“ autorius tikina, kad daugelis patiekalų, kurių gaminimo baidosi vyrai, iš tikrųjų yra gana lengvi ir paprasti.
Tiesa, ruošiant patiekalus vaikams dažnai reikia daugiau išmonės, fantazijos. Visa tai ir rasite knygoje „Tėčio receptai“.
Apie autorių
Knygos autorius Vygantas Tutlys yra kulinarijos tinklaraščio www.skaniai.lt įkūrėjas. „Noriu paskatinti žmones pabandyti gaminti arba gaminti įdomiau. Tikiu, kad ką nors pasiruošti sau ir draugams galima skaniai, greitai, įdomiai ir paprastai. Daugeliui patiekalų nereikia didelės kulinaro patirties, o procesas gali būti toks pat smagus, kaip ir rezultatas“, – mano jis.
Puikus receptas iš knygos „Tėčio receptai“
Moliūgų blynai
4 asmenims
500 g moliūgo, 2 kiaušiniai, 160 g (1 stiklinė) miltų, 200 ml (0,8 stiklinės) kefyro arba natūralaus jogurto, druskos, aliejaus (kepti).
Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas. Paimkitė didelį dubenįir jame stambiai sutarkuokite moliūgą.
Mažesniame dubenyje plaktuvu sumaišykite kiaušinius su kefyru ir miltais. Įberkite druskos.
Plakinį supilkite ant moliūgų ir išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šiems blynams aliejaus galite naudoti daugiau. Dideliu šaukštu paimkite blynų tešlos ir pilkite į keptuvę. Abi puses kepkite 5 minutes.
Skanaus!
Šiandien nėra mamos? Komandiruotėje? Ilsisi? O gal šiandien – moters ar mamos diena? Tėveli, nepanikuokite. Ši knyga padės jums puikiai tvarkytis virtuvėje: ir pats būsite sotus, ir vaikai. Knygos „Tėčio receptų“ autorius tikina, kad daugelis patiekalų, kurių gaminimo baidosi vyrai, iš tikrųjų yra gana lengvi ir paprasti.
Tiesa, ruošiant patiekalus vaikams dažnai reikia daugiau išmonės, fantazijos. Visa tai ir rasite knygoje „Tėčio receptai“.
Apie autorių
Knygos autorius Vygantas Tutlys yra kulinarijos tinklaraščio www.skaniai.lt įkūrėjas. „Noriu paskatinti žmones pabandyti gaminti arba gaminti įdomiau. Tikiu, kad ką nors pasiruošti sau ir draugams galima skaniai, greitai, įdomiai ir paprastai. Daugeliui patiekalų nereikia didelės kulinaro patirties, o procesas gali būti toks pat smagus, kaip ir rezultatas“, – mano jis.
Puikus receptas iš knygos „Tėčio receptai“
Moliūgų blynai
4 asmenims
500 g moliūgo, 2 kiaušiniai, 160 g (1 stiklinė) miltų, 200 ml (0,8 stiklinės) kefyro arba natūralaus jogurto, druskos, aliejaus (kepti).
Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas. Paimkitė didelį dubenįir jame stambiai sutarkuokite moliūgą.
Mažesniame dubenyje plaktuvu sumaišykite kiaušinius su kefyru ir miltais. Įberkite druskos.
Plakinį supilkite ant moliūgų ir išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šiems blynams aliejaus galite naudoti daugiau. Dideliu šaukštu paimkite blynų tešlos ir pilkite į keptuvę. Abi puses kepkite 5 minutes.
Skanaus!
Atsiliepimai