Atsiliepimai
Aprašymas
Jaunystei ir sveikatai subalansuoti receptai ir patarimai.
Kai žmogus išgirsta diagnozę apie jį užklupusią ligą, suklūsta: „Kodėl aš?" Tikslaus atsakymo neduos nė vienas gydytojas. Viena iš galimų priežasčių – netaisyklingi mitybos įpročiai ir netinkamos maisto gaminimo tradicijos. Niekada ne per vėlu pradėti sveikai maitintis.
Šioje knygoje rasite gardžius ir paprastus subalansuotos mitybos ekspertės, akademijos „Pirmas šaukštas" vadovės Ritos Šilenskienės receptus ir dviejų gydytojų – vaikų gastroenterologės Birutės Čijunskienės ir onkologės chemoterapeutės Editos Juodžbalienės – patarimus, kaip puoselėti sveikatą.
• Subalansuotos mitybos principai ir mažiems, ir dideliems.
• Samprata apie maisto poveikį kiekvienai kūno ląstelei.
• Originalūs ir paprasti receptai be cukraus ir gliuteno.
• Šeimos gidas po skonių ir spalvų pasaulį.
RITA ŠILENSKIENĖ – pripažinta maisto ekspertė praktikė. Rita įkūrė subalansuotos mitybos akademiją „Pirmas šaukštas". Rita daugiau kaip 10 metų veda subalansuotos mitybos seminarus-degustacijas, teminius vakarus įvairaus amžiaus grupėms, šeimoms, įmonėms,skatina žmones suprasti ligų ir sveikatos kilmę bei reikšmę. Moko pažinti tikrą maistą ir sveikatos priešus – cukrų, rafinuotus produktus, gliuteną ir hidrintus riebalus. 2017 m. išleido populiarią subalansuotos mitybos patarimų ir receptų knygą „Pirmas šaukštas", kuri skirta norintiems gyventi sveikai, būti liekniems, bet neskaičiuoti kalorijų. Kaip pirmoje, taip ir šioje knygose visi receptai pateikti be cukraus ir gliuteno. Receptuose naudojami sezoniniai, daugiausia vietiniai produktai.
EDITA BRONĖ JUODŽBALIENĖ – gimė, augo, mokėsi ir dirba Kaune. Mediciną pasirinko dėl meilės biologijai. Daugiau kaip 30 metų dirba onkologe chemoterapeute. Dirbdama su sunkiais ligoniais suprato, kad gijimą, gerą gyvenimo kokybę lemia ne tik vaistai, bet ir paties paciento pastangos gyventi sveikiau – teisingai maitintis, judėti, valdyti emocijas. Nors ne visi tą supranta, kol yra jauni ir žvalūs, padėti sau ne vėlu ir susirgus įvairiomis lėtinėmis ligomis ir bet kokiame amžiuje.
BIRUTĖ ČIJUNSKIENĖ – gydytoja, vaikų gastroenterologė dirba Klaipėdos vaikų ligoninėje. Lietuvos gastroenterologų ir mitybos draugijos narė. Be gydytojos darbo ligoninėje, ji vykdė administracines ir organizacines veiklas, stažavosi Švedijos Karolinskos universitetinėje ligoninėje. Išleistas leidinys „Saugi vaiko aplinka". Kartu su Lietuvos gydytojų komanda dalyvavo likviduojant ekstremalios ekologinės katastrofos pasekmes tarp gyventojų Kazachstano Aralsko miesto ligoninėje, susipažino su stepių gyventojų gyvenimo būdu, mitybos įpročiais. Apsilankymas Baikonuro kosmodrome, kosmonautų miestelyje, paskatino domėtis nutriciologine mityba ląsteliniu lygmeniu, endobiogenine medicina.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Almuzeee.
Pardavėjo reitingas: 95%
Jaunystei ir sveikatai subalansuoti receptai ir patarimai.
Kai žmogus išgirsta diagnozę apie jį užklupusią ligą, suklūsta: „Kodėl aš?" Tikslaus atsakymo neduos nė vienas gydytojas. Viena iš galimų priežasčių – netaisyklingi mitybos įpročiai ir netinkamos maisto gaminimo tradicijos. Niekada ne per vėlu pradėti sveikai maitintis.
Šioje knygoje rasite gardžius ir paprastus subalansuotos mitybos ekspertės, akademijos „Pirmas šaukštas" vadovės Ritos Šilenskienės receptus ir dviejų gydytojų – vaikų gastroenterologės Birutės Čijunskienės ir onkologės chemoterapeutės Editos Juodžbalienės – patarimus, kaip puoselėti sveikatą.
• Subalansuotos mitybos principai ir mažiems, ir dideliems.
• Samprata apie maisto poveikį kiekvienai kūno ląstelei.
• Originalūs ir paprasti receptai be cukraus ir gliuteno.
• Šeimos gidas po skonių ir spalvų pasaulį.
RITA ŠILENSKIENĖ – pripažinta maisto ekspertė praktikė. Rita įkūrė subalansuotos mitybos akademiją „Pirmas šaukštas". Rita daugiau kaip 10 metų veda subalansuotos mitybos seminarus-degustacijas, teminius vakarus įvairaus amžiaus grupėms, šeimoms, įmonėms,skatina žmones suprasti ligų ir sveikatos kilmę bei reikšmę. Moko pažinti tikrą maistą ir sveikatos priešus – cukrų, rafinuotus produktus, gliuteną ir hidrintus riebalus. 2017 m. išleido populiarią subalansuotos mitybos patarimų ir receptų knygą „Pirmas šaukštas", kuri skirta norintiems gyventi sveikai, būti liekniems, bet neskaičiuoti kalorijų. Kaip pirmoje, taip ir šioje knygose visi receptai pateikti be cukraus ir gliuteno. Receptuose naudojami sezoniniai, daugiausia vietiniai produktai.
EDITA BRONĖ JUODŽBALIENĖ – gimė, augo, mokėsi ir dirba Kaune. Mediciną pasirinko dėl meilės biologijai. Daugiau kaip 30 metų dirba onkologe chemoterapeute. Dirbdama su sunkiais ligoniais suprato, kad gijimą, gerą gyvenimo kokybę lemia ne tik vaistai, bet ir paties paciento pastangos gyventi sveikiau – teisingai maitintis, judėti, valdyti emocijas. Nors ne visi tą supranta, kol yra jauni ir žvalūs, padėti sau ne vėlu ir susirgus įvairiomis lėtinėmis ligomis ir bet kokiame amžiuje.
BIRUTĖ ČIJUNSKIENĖ – gydytoja, vaikų gastroenterologė dirba Klaipėdos vaikų ligoninėje. Lietuvos gastroenterologų ir mitybos draugijos narė. Be gydytojos darbo ligoninėje, ji vykdė administracines ir organizacines veiklas, stažavosi Švedijos Karolinskos universitetinėje ligoninėje. Išleistas leidinys „Saugi vaiko aplinka". Kartu su Lietuvos gydytojų komanda dalyvavo likviduojant ekstremalios ekologinės katastrofos pasekmes tarp gyventojų Kazachstano Aralsko miesto ligoninėje, susipažino su stepių gyventojų gyvenimo būdu, mitybos įpročiais. Apsilankymas Baikonuro kosmodrome, kosmonautų miestelyje, paskatino domėtis nutriciologine mityba ląsteliniu lygmeniu, endobiogenine medicina.
Atsiliepimai
Puiki knyga Ačiū
Ačiū , rekomenduoju.
Pirkau kaip dovaną, tačiau teko išbandyti kelis receptus, likau nustebinta jų gerumu?
naudinga ir įdomi knyga
Patiko
Nuostabi knyga,rekomenduoju.