Sushi. Nuo A iki Z
Sushi. Nuo A iki Z
8
  • Išparduota.
Skaitykite knygos ištrauką Sušis – skanus, sveikas ir akį džiuginantis japoniškos virtuvės patiekalas, kurio gerbėjų būrys nuolat auga. Gali atrodyti, kad šio patiekalo gaminimas yra labai suėtingas, tačiau taip nėra. Turėdami šiek tiek žinių, kantrybės ir išradingumo patys namuose nesunkiai pasigaminsite įvairiausių sušių. Šioje knygoje pateikti receptai yra nesudėtingi, bet labai įvairūs. Nesibaiminkite egzotiškų pavadinimų – visų gaminimui reikalingų sudėtinių dalių galima įsigyti Li…
  • Autorius: Raminta Nagelytė
  • Leidėjas:
  • Metai: 2013
  • Puslapiai: 192
  • ISBN: 9786094035760
  • Versijos kodas: S.P.
  • Formatas: 20 x 20 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Sushi. Nuo A iki Z Kieti viršeliai - 2013

Atsiliepimai

Aprašymas

Sušis – skanus, sveikas ir akį džiuginantis japoniškos virtuvės patiekalas, kurio gerbėjų būrys nuolat auga.

Gali atrodyti, kad šio patiekalo gaminimas yra labai suėtingas, tačiau taip nėra. Turėdami šiek tiek žinių, kantrybės ir išradingumo patys namuose nesunkiai pasigaminsite įvairiausių sušių. Šioje knygoje pateikti receptai yra nesudėtingi, bet labai įvairūs. Nesibaiminkite egzotiškų pavadinimų – visų gaminimui reikalingų sudėtinių dalių galima įsigyti Lietuvoje.

Šioje gausiai iliustruotoje knygoje rasite:

  • daugiau nei 50 sušių ir kitų japoniškų patiekalų receptų,
  • išsamias ryžių paruošimo bei sušių ritinėlių sukimo instrukcijas,
  • daug naudingų gaminimo pavyzdžių.
  • Sušių pateikimo ir valgymo etiketo taisykles.

Nesibaiminkite egzotiškų pavadinimų, visų knygoje minimų produktų galima įsigyti Lietuvoje!
Įsitikinkite, kad gaminti sušius lengva ir smagu.

Sveiki, aš Vytautas, dirbu greitojo maisto japonų restorane „Sushi Express“ vyriausiuoju sušių meistru. Jau seniai domėjausi japoniško maisto gaminimu, bet vis nerasdavau laiko šiam pomėgiui. Maždaug prieš šešerius metus įsidarbinau viename japonų restorane ir pradėjau aktyviai gilintis į japoniško maisto subtilybes. Gavęs pasiūlymą mokytis gaminti sušius iš karto sutikau, nes tai buvo nauja, negirdėta ir dar neišbandyta sritis. Manau, pagrindinės priežastys, dėl kurių tapau sušių meistru, yra domėjimasis naujovėmis ir norėjimas tobulėti. „Ką išmoksi, ant pečių nenešiosi‘‘ – geras posakis, kuriuo aš vadovaujuosi.
Sušiai – tai maistas, menas ir savotiška filosofija. Maistas todėl, kad galime juos tiesiog valgyti ir mėgautis skirtingais gabalėliais. Menas, nes žmonės pirmiausia valgo akimis ir tik paskui pajunta visą skonių derinį. Sušių meistrai – menininkai, kurie kuria gamindami, į maistą įdėdami dalį širdies. Neužtenka tik susukti suktinuką, dar reikia jį ir gražiai patiekti – čia ir pasireiškia sušių meistrų „meninė gyslelė“. Be to, net ir tokiems paprastiems dalykams kaip ryžių virimas reikia turėti sugebėjimų. Ši, rodos, nesudėtinga užduotis kai kuriems mano mokiniams pasirodė neįveikiama, nors jie ir žinojo visą virimo technologiją. Ne viskas gaminant gali pavykti iš pirmo karto, bet įgiję praktikos galėsite pasigaminti puikių sušių.
Sušiai ne tik skanus, bet ir sveikas patiekalas. Šis lengvas, skrandžio neapkraunantis maistas suteikia daug energijos. Gaminant sušius naudojama žalia žuvis. Termiškai neapdorotoje žuvyje gausu vitaminų ir mineralinių medžiagų. Be to, valgyti žuvį sveika, pavyzdžiui, tunas – puikus baltymų šaltinis. Ryžiai taip pat naudingas maisto produktas: 100 g ryžių energetinė vertė – 330 kcal. Sušiams formuoti naudojamuose nori lapuose yra vitaminų, mineralinių medžiagų ir daug jodo. Nori lapo juostele galite apklijuoti mažas pjautines žaizdeles – jos greičiau užgis.
Kaip išsirinkti geriausią sušių rūšį? Nereikia vaikytis vyraujančių madų. Rinkitės sušius, kuriuose yra Jūsų mėgstamų produktų. Sakoma, kad dėl skonio neverta ginčytis...
Mieli skaitytojai, skanių Jums sušių, nepamirškite juos gamindami būti kūrybiški ir, naudodami skirtingus produktus, atrasti geriausius derinius sau!

Pagarbiai
Vytautas Bukauskas

 

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Raminta Nagelytė
  • Leidėjas: Smaguris
  • Metai: 2013
  • Puslapiai: 192
  • ISBN: 9786094035760
  • Versijos kodas: S.P.
  • Formatas: 20 x 20 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Atsiliepimai

    • Ugnė
    • 2016-12-16

    Knyga labai naudinga, džiugu, kad pavyko ją įsigyti už tikrai labai mažą kainą. Tačiau kas nustebino - gavus kbygą pastebėjau, jog ji buvo aukštyn kojomis, palyginus su viršeliu :) Tačiau tai tikrai netrukdo ja naudotis, kadangi ir kaina buvo labai nedidelė

    • Rimvydė P.
    • 2016-08-22

    Nuostabi knyga, visada norėjau ko nors panašaus. Dauguma teigia, kam knygoms investuoji tiek pinigų, juk pilnas netas informacijos, bet priklausau tai grupei žmonių, kuriems malonu paimti į rankas knygą, o ne elektronines knygas skaityti, vesti kulinarinius užrašus, bei tikrus foto albumus vartyti. Ačiū autoriams,leidėjams ir pardavėjams už nuostabią knygą.

    • Edita K.
    • 2016-08-22

    Sia knyga pirkau savo svogerei, nes jai patinka gaminti. Bet pavarciusi, uzsimaniau ir as sios knygos :) Man ji patiko tuo, kad aiskiai isdestyta kaip ka daryti (nepatingejo autorius kartoti tu paciu sakiniu, pastabu kiekvienoje temoje) :) Paskaicius receptus, atrodo visai nesudetinga ir paciai pasigaminti :) Sakysite, juk pilnas internetas apie sushius pripildytas, bet man popierinis variantas - knyga - pati geriausia ir patikimiausia informacija. :) Sia knyga siulau isigyti toms, kurioms reikia pradziamokslio sushiu gamyboje, nes autorius supazindina su visais ingridientais.

    • Inga K.
    • 2015-10-09

    Prieš įsigydama šią knygą gamindavau pačius papraščiausius suši ,bet dabar galiu mėgautis jų įvairove ir skoniais bei stebinti draugus vis

8 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 0%
  • 4
  • 0%
  • 3
  • 25%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%