Superfood (liet. supermaistas) – tai vis dažniau sveikos mitybos specialistų ir entuziastų linksniuojamas terminas. Taip apibūdinamas maistas, ypač naudingas žmogaus sveikatai, turintis gydomųjų savybių, galintis apsaugoti nuo vėžinių susirgimų ir kitokių ligų.
Superfood (liet. supermaistas) – tai vis dažniau sveikos mitybos specialistų ir entuziastų linksniuojamas terminas. Taip apibūdinamas maistas, ypač naudingas žmogaus sveikatai, turintis gydomųjų savybių, stiprinantis imunitetą, galintis apsaugoti nuo vėžinių susirgimų ir kitokių ligų. Jis tinka tiek aktyviai sportuojantiems, tiek neseniai susidomėjusiems sveika mityba, taip pat norintiems atsikratyti nereikalingų kilogramų ir jaustis žvaliau.
Neringa Kalasauskaitė-Levandovska – daugeliui puikiai žinomo tinklaraščio „Neringos blogas“ ir gardžiausių kulinarinių knygų „Lengvai paruošiami valgiai“ (2013 m.), „Salotos ir mišrainės“ (2014 m.), „Užkandžių knyga“ (2015 m.), „Lengvai paruošiamos vakarienės“ (2016 m.), „Sriubų knyga“ (2016 m.) autorė. Taip pat yra prisidėjusi rengiant tokias populiarias receptų ir patarimų knygas kaip „30 minučių virtuvėje“ (2011 m.), „Didžioji troškinių, sriubų ir kitų šildančių patiekalų knyga“ (2014 m.), „Moters namų knyga“ (2014 m.). Visos jos knygos jau pamėgtos ir įvertintos lietuvių skaitytojų dėl paprastų ir skanių patiekalų idėjų tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.
Kaina: 16,99 €
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Superfood (liet. supermaistas) – tai vis dažniau sveikos mitybos specialistų ir entuziastų linksniuojamas terminas. Taip apibūdinamas maistas, ypač naudingas žmogaus sveikatai, turintis gydomųjų savybių, stiprinantis imunitetą, galintis apsaugoti nuo vėžinių susirgimų ir kitokių ligų. Jis tinka tiek aktyviai sportuojantiems, tiek neseniai susidomėjusiems sveika mityba, taip pat norintiems atsikratyti nereikalingų kilogramų ir jaustis žvaliau.
Neringa Kalasauskaitė-Levandovska – daugeliui puikiai žinomo tinklaraščio „Neringos blogas“ ir gardžiausių kulinarinių knygų „Lengvai paruošiami valgiai“ (2013 m.), „Salotos ir mišrainės“ (2014 m.), „Užkandžių knyga“ (2015 m.), „Lengvai paruošiamos vakarienės“ (2016 m.), „Sriubų knyga“ (2016 m.) autorė. Taip pat yra prisidėjusi rengiant tokias populiarias receptų ir patarimų knygas kaip „30 minučių virtuvėje“ (2011 m.), „Didžioji troškinių, sriubų ir kitų šildančių patiekalų knyga“ (2014 m.), „Moters namų knyga“ (2014 m.). Visos jos knygos jau pamėgtos ir įvertintos lietuvių skaitytojų dėl paprastų ir skanių patiekalų idėjų tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.
Atsiliepimai
Lina V.
2020-07-31
Labai vertinga knyga. Tiems, kurie nenori "šlamšti" bet ką.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Labai vertinga knyga. Tiems, kurie nenori "šlamšti" bet ką.
Iš knygos noriu gaminti tik vieną patiekalą.