SUPERFOOD SUPERMAISTAS: net 100 sveikos mitybos idėjų pusryčiams, pietums, pavakariams ir šventiniam stalui
SUPERFOOD SUPERMAISTAS: net 100 sveikos mitybos idėjų pusryčiams, pietums, pavakariams ir šventiniam stalui
6
  • Išparduota
Superfood (liet. supermaistas) – tai vis dažniau sveikos mitybos specialistų ir entuziastų linksniuojamas terminas. Taip apibūdinamas maistas, ypač naudingas žmogaus sveikatai, turintis gydomųjų savybių, galintis apsaugoti nuo vėžinių susirgimų ir kitokių ligų.
0

SUPERFOOD SUPERMAISTAS: net 100 sveikos mitybos idėjų pusryčiams, pietums, pavakariams ir šventiniam stalui | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2020-07-31

Labai vertinga knyga. Tiems, kurie nenori "šlamšti" bet ką.

Labai vertinga knyga. Tiems, kurie nenori "šlamšti" bet ką.

Aprašymas

Superfood (liet. supermaistas) – tai vis dažniau sveikos mitybos specialistų ir entuziastų linksniuojamas terminas. Taip apibūdinamas maistas, ypač naudingas žmogaus sveikatai, turintis gydomųjų savybių, stiprinantis imunitetą, galintis apsaugoti nuo vėžinių susirgimų ir kitokių ligų. Jis tinka tiek aktyviai sportuojantiems, tiek neseniai susidomėjusiems sveika mityba, taip pat norintiems atsikratyti nereikalingų kilogramų ir jaustis žvaliau.

Neringa Kalasauskaitė-Levandovska – daugeliui puikiai žinomo tinklaraščio „Neringos blogas“ ir gardžiausių kulinarinių knygų „Lengvai paruošiami valgiai“ (2013 m.), „Salotos ir mišrainės“ (2014 m.), „Užkandžių knyga“ (2015 m.), „Lengvai paruošiamos vakarienės“ (2016 m.), „Sriubų knyga“ (2016 m.) autorė. Taip pat yra prisidėjusi rengiant tokias populiarias receptų ir patarimų knygas kaip „30 minučių virtuvėje“ (2011 m.), „Didžioji troškinių, sriubų ir kitų šildančių patiekalų knyga“ (2014 m.), „Moters namų knyga“ (2014 m.). Visos jos knygos jau pamėgtos ir įvertintos lietuvių skaitytojų dėl paprastų ir skanių patiekalų idėjų tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Superfood (liet. supermaistas) – tai vis dažniau sveikos mitybos specialistų ir entuziastų linksniuojamas terminas. Taip apibūdinamas maistas, ypač naudingas žmogaus sveikatai, turintis gydomųjų savybių, stiprinantis imunitetą, galintis apsaugoti nuo vėžinių susirgimų ir kitokių ligų. Jis tinka tiek aktyviai sportuojantiems, tiek neseniai susidomėjusiems sveika mityba, taip pat norintiems atsikratyti nereikalingų kilogramų ir jaustis žvaliau.

Neringa Kalasauskaitė-Levandovska – daugeliui puikiai žinomo tinklaraščio „Neringos blogas“ ir gardžiausių kulinarinių knygų „Lengvai paruošiami valgiai“ (2013 m.), „Salotos ir mišrainės“ (2014 m.), „Užkandžių knyga“ (2015 m.), „Lengvai paruošiamos vakarienės“ (2016 m.), „Sriubų knyga“ (2016 m.) autorė. Taip pat yra prisidėjusi rengiant tokias populiarias receptų ir patarimų knygas kaip „30 minučių virtuvėje“ (2011 m.), „Didžioji troškinių, sriubų ir kitų šildančių patiekalų knyga“ (2014 m.), „Moters namų knyga“ (2014 m.). Visos jos knygos jau pamėgtos ir įvertintos lietuvių skaitytojų dėl paprastų ir skanių patiekalų idėjų tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.

       

Atsiliepimai

    • Lina V.
    • 2020-07-31

    Labai vertinga knyga. Tiems, kurie nenori "šlamšti" bet ką.

    • Ramune M.
    • 2019-09-25

    Iš knygos noriu gaminti tik vieną patiekalą.

Rodyti daugiau
6 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
50%
4
0%
3
0%
2
0%
1
50%