This book summarizes the current theoretical and practical knowledge of pure natural levean production of panettone and viennoiseries for professional bakers. The book is divided into three main The Theory, The Practice, and The Recipes. These give readers a holistic view of the subject and the means to build their expertise and develop their own recipes. Sourdough Panettone and Viennoiserie features highly detailed descriptions of the process of making panettone as well as croissants, pains au…
This book summarizes the current theoretical and practical knowledge of pure natural levean production of panettone and viennoiseries for professional bakers. The book is divided into three main The Theory, The Practice, and The Recipes. These give readers a holistic view of the subject and the means to build their expertise and develop their own recipes. Sourdough Panettone and Viennoiserie features highly detailed descriptions of the process of making panettone as well as croissants, pains au chocolat, pains aux raisins, brioche, kugelhopf, pogne de Romans, Belgian cramique, pompe a l'huile provencal, Saint-Genix, fougasse d'Aigues-Mortes and Swiss cuchale. All of them entirely and exclusively naturally leavened! With recipes and tops from the biggest names in contemporary Daniel Jorda, Miquel Saborit, Ezio Marinato, Mauro Morandin, Alfonso Pepe, Christophe Louie, and Roy Shvartzape.
Kaina: 60,99 €
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
This book summarizes the current theoretical and practical knowledge of pure natural levean production of panettone and viennoiseries for professional bakers. The book is divided into three main The Theory, The Practice, and The Recipes. These give readers a holistic view of the subject and the means to build their expertise and develop their own recipes. Sourdough Panettone and Viennoiserie features highly detailed descriptions of the process of making panettone as well as croissants, pains au chocolat, pains aux raisins, brioche, kugelhopf, pogne de Romans, Belgian cramique, pompe a l'huile provencal, Saint-Genix, fougasse d'Aigues-Mortes and Swiss cuchale. All of them entirely and exclusively naturally leavened! With recipes and tops from the biggest names in contemporary Daniel Jorda, Miquel Saborit, Ezio Marinato, Mauro Morandin, Alfonso Pepe, Christophe Louie, and Roy Shvartzape.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai