Atsiliepimai
Aprašymas
Giedrė Barauskienė – knygų autorė, žurnalistė ir fotografė, ne kartą nominuota pasauliniame maisto fotografų konkurse „Pink Lady® Food Photographer of the Year", vaizdais ir žodžiais kuria įstabų receptų albumą. Nostalgiško švelnumo persmelktose nuotraukose atgyja susivijusios augalų tekstūros, renesansiškos pomidorų formos, tapybiškos derliaus spalvos, ką tik nuskintų braškių ar ryto rasos kvapas. Asmeniškos istorijos pro sodą ir žaliuojančias lysves veda į Giedrės namų virtuvę.
Pyragai čia kepami iš savame sode užaugusių obuolių ir kriaušių, sunokusių slyvų, prisirpusių šilauogių ir aviečių. Išraiškingi pomidorai tiesiai iš šiltnamio keliauja į salotas, orkaitę ar stiklainius. Bulvės virsta žemaičių blynais ar samosų įdaru, moliūgai gardina falafelius, cukinijos – picas, o lapiniai kopūstai – čeburekus. Svaiginantį aromatą skleidžia šalavijai, peletrūnai, bazilikai ir raudonėliai, originaliomis kompozicijomis vazoje virsta rabarbarų žiedai.
Gardžių istorijų gali papasakoti kiekvienas sodas ir bet kuris daržas – tereikia jas išgirsti...
Visiems mums reikia ne tik šiltų patiekalų, bet ir šiltų žodžių, jausmų. „Sodo istorijose" skaitytojas ras ir tai. Išoriškai ši knyga apie sodą ir maistą, bet tarp eilučių, detalėse – daug daugiau.
Jei sodini sodą, tai darai ne tik dėl savęs – medis gyvena ilgiau nei žmogus. Bet, žinoma, pirmiausia jį puoselėji sau, nes tai vieta, kuri harmonizuoja lekiančią kasdienybę. Tą harmoniją kuria vaizdai, kvapai, garsai ir kiekvieno sezono darbai.
Giedrė Barauskienė
EXTRA 50 %nuolaida
Kupono kodas: ROJUS
Akcija baigiasi už 1d.07:13:26
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Giedrė Barauskienė – knygų autorė, žurnalistė ir fotografė, ne kartą nominuota pasauliniame maisto fotografų konkurse „Pink Lady® Food Photographer of the Year", vaizdais ir žodžiais kuria įstabų receptų albumą. Nostalgiško švelnumo persmelktose nuotraukose atgyja susivijusios augalų tekstūros, renesansiškos pomidorų formos, tapybiškos derliaus spalvos, ką tik nuskintų braškių ar ryto rasos kvapas. Asmeniškos istorijos pro sodą ir žaliuojančias lysves veda į Giedrės namų virtuvę.
Pyragai čia kepami iš savame sode užaugusių obuolių ir kriaušių, sunokusių slyvų, prisirpusių šilauogių ir aviečių. Išraiškingi pomidorai tiesiai iš šiltnamio keliauja į salotas, orkaitę ar stiklainius. Bulvės virsta žemaičių blynais ar samosų įdaru, moliūgai gardina falafelius, cukinijos – picas, o lapiniai kopūstai – čeburekus. Svaiginantį aromatą skleidžia šalavijai, peletrūnai, bazilikai ir raudonėliai, originaliomis kompozicijomis vazoje virsta rabarbarų žiedai.
Gardžių istorijų gali papasakoti kiekvienas sodas ir bet kuris daržas – tereikia jas išgirsti...
Visiems mums reikia ne tik šiltų patiekalų, bet ir šiltų žodžių, jausmų. „Sodo istorijose" skaitytojas ras ir tai. Išoriškai ši knyga apie sodą ir maistą, bet tarp eilučių, detalėse – daug daugiau.
Jei sodini sodą, tai darai ne tik dėl savęs – medis gyvena ilgiau nei žmogus. Bet, žinoma, pirmiausia jį puoselėji sau, nes tai vieta, kuri harmonizuoja lekiančią kasdienybę. Tą harmoniją kuria vaizdai, kvapai, garsai ir kiekvieno sezono darbai.
Giedrė Barauskienė
Atsiliepimai
Labai gražios nuotraukos.
Kokio gražumo yra ši knyga! Vis vartau ir negaliu atsivartyti... Ir receptai puikūs. Jau kepiau obuolių ir šilauogių pyragą - dieviško skonio, nors pagaminti paprasta. Ačiū autorei už tokią estetiką ir skonius. Smagu su tokiau grožiu pasitikti rudenį.
Nuotraukos nuostabios, įdomūs ir receptai. Pirkau dovanų dukrai, nes žinau, kad jai labai patinka šios autorės fotografavimo stilius.
Pirkau dovanai. Patiko ir man ir gavėjai. Kitokia, nei visos.
Wow wow wow kokio grožio ir gerumo knyga!!!
Labai graži knyga, įdomūs receptai. Kalėdų Senis jau žino ką dovanos mamai ir sesei :)
Gavau šią puikią knygą dovanų. Labai gražios nuotraukos, tikrai įdomūs receptai. Jau žinau, kad ją pirksiu kalėdinėms dovanoms.
Nuostabiai graži knyga! Atrodo, kad pomidorą iš nuotraukos gali paimti ir atkąsti... Labai gardūs atrodo pyragai. O svarbiausia, kad patiekalai nesudėtingi, pagrindiniai ingredientai Lietuvoje užauginti.