„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).
Pagrindinės gardumynų temos:
• Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai;
• Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai;
• Naminė gira, vynas ir trauktinės;
• Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės;
• Marinuotos, ra…
„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).
Pagrindinės gardumynų temos:
• Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai;
• Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai;
• Naminė gira, vynas ir trauktinės;
• Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės;
• Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai;
• Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis;
„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).
Pagrindinės gardumynų temos:
• Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai;
• Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai;
• Naminė gira, vynas ir trauktinės;
• Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės;
• Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai;
• Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis;
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
labai skni knyga :)
super:)