Smagurių enciklopedija. Konservavimo gudrybės
Smagurių enciklopedija. Konservavimo gudrybės
3
  • Išparduota.
„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).   Pagrindinės gardumynų temos: • Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai; • Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai; • Naminė gira, vynas ir trauktinės; • Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės; • Marinuotos, ra…
0

Smagurių enciklopedija. Konservavimo gudrybės | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

„SMAGURIŲ ENCIKLOPEDIJA. Konservavimo gudrybės“ – tai namų virtuvės gerbėjams ir gurmanams skirtas leidinys, pateikiantis įvairių naminių skanėstų ir atsargų ruošimo receptūras bei gaminimo būdus (~1300 receptų).

 

Pagrindinės gardumynų temos:

• Uogienės, džemai, marmeladai, kompotai, sirupai, sultys ir nektarai;

• Naminiai saldainiai, cukruotos uogos, vaisių pastilės ir sūriai, ledai;

• Naminė gira, vynas ir trauktinės;

• Džiovinti ir šaldyti vaisiai, daržovės, žolelės;

• Marinuotos, raugintos, sūdytos daržovės ir grybai;

• Naminiai paštetai, vyniotiniai, vytinti ir sūdyti kumpeliai, žuvis;

• Padažai, daržovių troškiniai, majonezai, pikantiški aliejai, užkandiniai delikatesai

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!

Atsiliepimai

    • inga
    • 2020-12-13

    super:)

Rodyti daugiau
3 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 100%
  • 4
  • 0%
  • 3
  • 0%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%