Atsiliepimai
Aprašymas
Tai jau 7-oji, populiaraus maisto tinklaraščio sezoninevirtuve.lt autorės Renatos Ničajienės kulinarinė knyga. Parašiusi klasikinių desertų knygą „Nostalgiški skanumynai" ir natūraliai sveikesnio maisto 4 knygų seriją „Gero maisto dienoraštis", šį kartą autorė ėmėsi visaverčių skanumynų temos. Todėl į naujausią knygą „Sezoninių skanumynų istorijos" įtraukė dar niekur nepublikuotus skanymynų tik iš maistingų ingredientų receptus.
Ši knyga – tai istorija apie kepinius ir desertus, besikeičiančius metų laikus bei jų dovanojamas sezonines gėrybes.
Pagrindiniai knygos herojai
52 sezoninių skanumynų receptai – kiekvienai metų savaitei po vieną. Svarbiausia skanumynų ypatybė – visi recepto ingredientai yra naudingi. Miltai – tik maistingi, riebalai – tik gerieji, o saldikliai – kuo natūralesni ir kuo mažiau apdoroti. Kiekvienas knygos receptas paįvairintas sveikatai palankiais grynuoliais nuo šakninių daržovių iki kvepiančių uogų.
12 sezoninių mėnesių ingredientų su naudingais patarimais ir rekomendacijomis. Tarp jų sutiksite ir skanumynams tradicinių – vaisių bei uogų, ir ne tokių įprastų – šakninių daržovių bei moliūgų, ir dar visiškai naujokų – liofilizuotų uogų bei valgomų gėlių žiedų.
4 metų laikų istorijos iš sezoninio KURORTO NAMO kvies sulėtinti tempą ir labiau džiaugtis besikeičiančiais metų laikais.
Ši knyga Jus įkvėps ne tik skaniems kepiniams, bet ir suteiks jaukų malonumą ją bevartant skaityti ir nors trumpam privers sulėtinti gyvenimo tempą.
Knygą rekomenduoja:
Valerija Livanova, konditerinio meistriškumo mokyklų Baker Street įkūrėja
Tai šilta ir jauki, svetingais namais kvepianti knyga. Sveikos šeimos saldžioji šeimininkės Biblija. Jei esate priklausomi ne tik nuo saldumynų, bet ir nuo sveikesnio gyvenimo būdo, šią knygą laikykite pirmąją savo knygų lentynoje.
Raminta Bogušienė, maisto technologė, VšĮ Sveikatai palankus įkūrėja
Ši vizualine ir turinio prasme įspūdinga knyga gali sugrąžinti naminių pyragų ir tortų kepimo tradicijas į kiekvieną šeimą! Tikiu, kad ji prisidės prie valgymo kultūros formavimo Lietuvoje, o su meile namie kepti kokybiški ir sveikatai palankūs skanumynai bus vis labiau vertinami.
Tai jau 7-oji, populiaraus maisto tinklaraščio sezoninevirtuve.lt autorės Renatos Ničajienės kulinarinė knyga. Parašiusi klasikinių desertų knygą „Nostalgiški skanumynai" ir natūraliai sveikesnio maisto 4 knygų seriją „Gero maisto dienoraštis", šį kartą autorė ėmėsi visaverčių skanumynų temos. Todėl į naujausią knygą „Sezoninių skanumynų istorijos" įtraukė dar niekur nepublikuotus skanymynų tik iš maistingų ingredientų receptus.
Ši knyga – tai istorija apie kepinius ir desertus, besikeičiančius metų laikus bei jų dovanojamas sezonines gėrybes.
Pagrindiniai knygos herojai
52 sezoninių skanumynų receptai – kiekvienai metų savaitei po vieną. Svarbiausia skanumynų ypatybė – visi recepto ingredientai yra naudingi. Miltai – tik maistingi, riebalai – tik gerieji, o saldikliai – kuo natūralesni ir kuo mažiau apdoroti. Kiekvienas knygos receptas paįvairintas sveikatai palankiais grynuoliais nuo šakninių daržovių iki kvepiančių uogų.
12 sezoninių mėnesių ingredientų su naudingais patarimais ir rekomendacijomis. Tarp jų sutiksite ir skanumynams tradicinių – vaisių bei uogų, ir ne tokių įprastų – šakninių daržovių bei moliūgų, ir dar visiškai naujokų – liofilizuotų uogų bei valgomų gėlių žiedų.
4 metų laikų istorijos iš sezoninio KURORTO NAMO kvies sulėtinti tempą ir labiau džiaugtis besikeičiančiais metų laikais.
Ši knyga Jus įkvėps ne tik skaniems kepiniams, bet ir suteiks jaukų malonumą ją bevartant skaityti ir nors trumpam privers sulėtinti gyvenimo tempą.
Knygą rekomenduoja:
Valerija Livanova, konditerinio meistriškumo mokyklų Baker Street įkūrėja
Tai šilta ir jauki, svetingais namais kvepianti knyga. Sveikos šeimos saldžioji šeimininkės Biblija. Jei esate priklausomi ne tik nuo saldumynų, bet ir nuo sveikesnio gyvenimo būdo, šią knygą laikykite pirmąją savo knygų lentynoje.
Raminta Bogušienė, maisto technologė, VšĮ Sveikatai palankus įkūrėja
Ši vizualine ir turinio prasme įspūdinga knyga gali sugrąžinti naminių pyragų ir tortų kepimo tradicijas į kiekvieną šeimą! Tikiu, kad ji prisidės prie valgymo kultūros formavimo Lietuvoje, o su meile namie kepti kokybiški ir sveikatai palankūs skanumynai bus vis labiau vertinami.
Atsiliepimai
Puiki knyga kepėjams, tiek pradedantiems, tiek pažengusiems.
Nuostabi knyga. Dar tik varčiau - nespėjau gaminti, bet matau, kad tikrai naudosiu, nes idėjos vilioja. Be to jau esu išbandžiusi šios autorės receptus iš kitų knygų - jie puikūs ir palankūs sveikatai. Tai įrodymas, kad ir sveikas maistas gali ir turi būti skanus. Taip pat knyga labai graži.
Labai gerai, kad receptai išdėlioti pagal metų laikus, tada galima su to sezono produktais „dirbti“. Ir receptai aiškus, nereikia visokių produktų, kurių pas mus nebūna (kai gamini pagal užsienio autorių knygas)
Taip laukiau naujos autores knygos, o pasirodo, kad cia vien saldumynu receptai. Pasirodo, si knyga skirta saldziamegiams. Ech, teks laukti kitu leidiniu :)