SEZONINĖ VIRTUVĖ: 200 receptų pagal metų laikus
SEZONINĖ VIRTUVĖ: 200 receptų pagal metų laikus
8
  • Išparduota.
Sezoninė virtuvė – tai knyga apie skanią kelionę per metų laikus. Ją galima pavadinti virtuvės kalendoriumi arba sezoninio maisto vadovu nuo ankstyvo pavasario iki pat vėlyvos žiemos. Knygą sudaro dvylika skyrių, kuriuose rasite tai, ką kiekvienas sezonas siūlo geriausia: vaisių, uogų, daržovių, grybų, netgi mėsos, sezoninių žuvų aprašymus, patarimus kada, su kuo ir kaip skaniausia tai valgyti, nesudėtingus ne tik skanių, bet ir naudingų patiekalų receptus. Iš viso knygoje – daugiau nei 200 re…
0
SEZONINĖ VIRTUVĖ: 200 receptų pagal metų laikus
SKAITYTAKNYGA
  • Autorius: Renata Ničajienė
  • Leidėjas:
  • Metai: 2014
  • Puslapiai: 471
  • ISBN: 9786094035999
  • Versijos kodas: P.
  • Formatas: 20 x 24,9 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

SEZONINĖ VIRTUVĖ: 200 receptų pagal metų laikus | knygos.lt

Atsiliepimai

    • Vaida B.
    • 2016-09-14

    Labai mylima ir mėgstama knyga. Ilgai ieškojau jos ir gavusi nenusivyliau. Vien pažiūrėjus į nuotraukas apima įkvėpimas gaminti :)

    Labai mylima ir mėgstama knyga. Ilgai ieškojau jos ir gavusi nenusivyliau. Vien pažiūrėjus į nuotraukas apima įkvėpimas gaminti :)

    • Tomas S.
    • 2015-09-11

    Super knyga !

    Super knyga !

Aprašymas

Sezoninė virtuvė – tai knyga apie skanią kelionę per metų laikus. Ją galima pavadinti virtuvės kalendoriumi arba sezoninio maisto vadovu nuo ankstyvo pavasario iki pat vėlyvos žiemos. Knygą sudaro dvylika skyrių, kuriuose rasite tai, ką kiekvienas sezonas siūlo geriausia: vaisių, uogų, daržovių, grybų, netgi mėsos, sezoninių žuvų aprašymus, patarimus kada, su kuo ir kaip skaniausia tai valgyti, nesudėtingus ne tik skanių, bet ir naudingų patiekalų receptus.

Iš viso knygoje – daugiau nei 200 receptų ir dar tiek pat patarimų, kaip tą patį receptą pritaikyti kitam metų laikui. Lengvai rasite įvairių patiekalų pusryčių, pietų, vakarienės, vakarėlio ar šventės stalui. Knygoje šiuolaikiškai pateikti ne tik lietuviškos virtuvės patiekalai, tradiciniai knygos autorės šeimos receptai, bet ir įvairių pasaulio virtuvių valgiai, kuriuos galima nesunkiai pagaminti iš mums įprastų vietinių produktų. Čia rasite naujų skonių derinių ir įsitikinsite, jog rabarbarai tinka ne tik pyragams, iš krapų pagamintas aliejus gali tapti puikiu salotų pagardu, o vyniotinis su žemuogėmis – saldumynu, be kurio neįsivaizduojate vasaros.

 

Knygos autorė Renata Ničajienė, Lietuvos maisto blogosferoje žinoma Rennie slapyvardžiu. Ji jau trejus metus rašo sezoninio maisto tinklaraštį sezoninevirtuve.lt ir skatina savo skaitytojus valgyti pagal metų laikus. Visus patiekalus Renata gamina iš sezoninių daržo, sodo, miško bei ūkio gėrybių, nes vietinis derlius visada būna pats šviežiausias, todėl ir skaniausias. Autorė knygoje dalijasi sukauptomis naudingomis žiniomis, patirtimi ir dar niekur neskelbtais bei pačiais populiariausiais savo receptais.

 

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!


Sezoninė virtuvė – tai knyga apie skanią kelionę per metų laikus. Ją galima pavadinti virtuvės kalendoriumi arba sezoninio maisto vadovu nuo ankstyvo pavasario iki pat vėlyvos žiemos. Knygą sudaro dvylika skyrių, kuriuose rasite tai, ką kiekvienas sezonas siūlo geriausia: vaisių, uogų, daržovių, grybų, netgi mėsos, sezoninių žuvų aprašymus, patarimus kada, su kuo ir kaip skaniausia tai valgyti, nesudėtingus ne tik skanių, bet ir naudingų patiekalų receptus.

Iš viso knygoje – daugiau nei 200 receptų ir dar tiek pat patarimų, kaip tą patį receptą pritaikyti kitam metų laikui. Lengvai rasite įvairių patiekalų pusryčių, pietų, vakarienės, vakarėlio ar šventės stalui. Knygoje šiuolaikiškai pateikti ne tik lietuviškos virtuvės patiekalai, tradiciniai knygos autorės šeimos receptai, bet ir įvairių pasaulio virtuvių valgiai, kuriuos galima nesunkiai pagaminti iš mums įprastų vietinių produktų. Čia rasite naujų skonių derinių ir įsitikinsite, jog rabarbarai tinka ne tik pyragams, iš krapų pagamintas aliejus gali tapti puikiu salotų pagardu, o vyniotinis su žemuogėmis – saldumynu, be kurio neįsivaizduojate vasaros.

 

Knygos autorė Renata Ničajienė, Lietuvos maisto blogosferoje žinoma Rennie slapyvardžiu. Ji jau trejus metus rašo sezoninio maisto tinklaraštį sezoninevirtuve.lt ir skatina savo skaitytojus valgyti pagal metų laikus. Visus patiekalus Renata gamina iš sezoninių daržo, sodo, miško bei ūkio gėrybių, nes vietinis derlius visada būna pats šviežiausias, todėl ir skaniausias. Autorė knygoje dalijasi sukauptomis naudingomis žiniomis, patirtimi ir dar niekur neskelbtais bei pačiais populiariausiais savo receptais.

 

Atsiliepimai

    • Skirmantė
    • 2018-12-11

    Kada bus galima vėl įsigyti šią knygą? Nesumedžiojama. :)

    • Rasita D.
    • 2016-09-29

    Labai dziaugiuosi, pagaliau sia ilgai laukta knyga. Rekomenduoju.

    • Vaida B.
    • 2016-09-14

    Labai mylima ir mėgstama knyga. Ilgai ieškojau jos ir gavusi nenusivyliau. Vien pažiūrėjus į nuotraukas apima įkvėpimas gaminti :)

    • Violeta
    • 2016-08-22

    Kada bus galima vėl įsigyti šią knygą?

    • GINTA A.
    • 2016-08-22

    Seniai svajojau įsigyti šią knygą, nes vis internetiniame puslapyje ją pavartydavau. Dabar ji garbiangiausioj vietoj virtuvėje puikuojasi ir yra vartoma bei receptai išbandomi vos ne kasdien. Autorė sudėjo savo žinias ir meilę maistui į šią knygą, todėl nuostabi. Rekomenduoju įsigyti visiems.

    • Kristina K.
    • 2016-04-13

    Aš irgi norėčiau sužinot ar dar bus galima kada nors ją įsigyti? :)

    • Sigita P.
    • 2015-10-14

    didžiulė, stora knyga, su kurios pagalba galėsite pagaminti daugybę patiekalų tiek kasdienai, tiek šventėms. super, labai patinka ir dažnai naudoju :)

    • Tomas S.
    • 2015-09-11

    Super knyga !

Rodyti daugiau
8 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
25%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%