Tapkite menininku ir imkitės kurti mažus skonių, kvapų ir grožio šedevrus. Sukurkite šventę – užuoskite vaikystėje močiutės krosnyje kepamo pyrago, ar sekmadieninių mamos sausainių kvapą ir patys palepinkite saldžiomis nuodėmėmis savo artimuosius! „Senoji saldžių kepinių knyga“ atvers jums vartus į gardžiausių skonių karalystę.
Ar žinote, kad Italijoje ir Prancūzijoje mokytis konditerijos meno priimdavo žmones, sugebėjusius puikiai piešti, jiems dėstė architektūros ir meno istoriją, piešimą, o…
Tapkite menininku ir imkitės kurti mažus skonių, kvapų ir grožio šedevrus. Sukurkite šventę – užuoskite vaikystėje močiutės krosnyje kepamo pyrago, ar sekmadieninių mamos sausainių kvapą ir patys palepinkite saldžiomis nuodėmėmis savo artimuosius! „Senoji saldžių kepinių knyga“ atvers jums vartus į gardžiausių skonių karalystę.
Ar žinote, kad Italijoje ir Prancūzijoje mokytis konditerijos meno priimdavo žmones, sugebėjusius puikiai piešti, jiems dėstė architektūros ir meno istoriją, piešimą, ornamentiką, braižybą, lipdybą – dalykus, kurie atrodo labai tolimi konditerio amatui? Konditerių sukurti šedevrai dažnai tampa tikrais meno kūriniais tiek savo skonių paletėmis, tiek vizualia išraiška.
Šiandienos technologijos davė mums daugybę pagalbininkų, palengvinančių ir pagreitinančių šį darbą, todėl kiekvienas nesunkiai galime bandyti kurti savus šedevrus.
O svarbiausia – ar žinote, kad begalinę konditerinių kepinių įvairovę galima suskirstyti į vos keletą kategorijų? Žinodami pagrindinius kiekvienos kategorijos gaminių sudėtines dalis ir gaminimo taisykles, galėsite fantazuoti, kurdami savus, naujus receptus.
Žingsnis po žingsnio, nuo pradžių pradžios sužinosite visas kepinių paslaptis:
kokie įrankiai būtini kepėjo virtuvėje;
kokia įranga palengvins jūsų darbą;
kokie pagrindiniai produktai naudojami konditerijoje;
kaip patikrinti jų kokybę;
kaip žingsnis po žingsnio pagaminti pagrindines tešlos rūšis;
kaip pasigaminti karameles, glajus, aptepus, pertepimo mases, valgomus papuošimus, ir kitus kepinių priedus;
kokios yra pagrindinės taisyklės ir paslaptys, kad kiekvienos rūšies kepinys pavyktų:
kokių klaidų nedaryti, kad išvengtume nesėkmių;
... ir beveik 600 įvairių kepinių receptų – nuo paprasčiausių greitų pyragų ir sausainėlių iki sudėtingų šakočių ir tortų – viską rasite šioje knygoje.
Jeigu jums patinka džiuginti artimuosius skaniais pyragais ir pyragaičiais, sausainiais ar prašmatniais tortais – privalote turėti „Senąją saldžių kepinių knygą“.
Apgailestaujame, tačiau prekės rezervacija nesėkminga. Jūsų pasirinktame knygyne šios prekės nebeturime.
Prašome patikrinti likutį kituose knygynuose arba užsisakyti internetu ir pasirinkti patogiausią pristatymo būdą. Galima rinktis atsiėmimą knygyne arba į artimiausią paštomatą.
Ačiū už rezervaciją!
Prekė bus paruošta už:
30:00
min.
Prekių atvykite atsiimti tik kai gausite patvirtinimą SMS ar el. paštu. Jūsų rezervacija galios iki
Knygos.lt knygynas
Nuostabiosios knygyno fėjos jau ieško jūsų prekės, o kai tik ras - gausite pranešimą el. paštu ir SMS! 🧚
Tapkite menininku ir imkitės kurti mažus skonių, kvapų ir grožio šedevrus. Sukurkite šventę – užuoskite vaikystėje močiutės krosnyje kepamo pyrago, ar sekmadieninių mamos sausainių kvapą ir patys palepinkite saldžiomis nuodėmėmis savo artimuosius! „Senoji saldžių kepinių knyga“ atvers jums vartus į gardžiausių skonių karalystę.
Ar žinote, kad Italijoje ir Prancūzijoje mokytis konditerijos meno priimdavo žmones, sugebėjusius puikiai piešti, jiems dėstė architektūros ir meno istoriją, piešimą, ornamentiką, braižybą, lipdybą – dalykus, kurie atrodo labai tolimi konditerio amatui? Konditerių sukurti šedevrai dažnai tampa tikrais meno kūriniais tiek savo skonių paletėmis, tiek vizualia išraiška.
Šiandienos technologijos davė mums daugybę pagalbininkų, palengvinančių ir pagreitinančių šį darbą, todėl kiekvienas nesunkiai galime bandyti kurti savus šedevrus.
O svarbiausia – ar žinote, kad begalinę konditerinių kepinių įvairovę galima suskirstyti į vos keletą kategorijų? Žinodami pagrindinius kiekvienos kategorijos gaminių sudėtines dalis ir gaminimo taisykles, galėsite fantazuoti, kurdami savus, naujus receptus.
Žingsnis po žingsnio, nuo pradžių pradžios sužinosite visas kepinių paslaptis:
kokie įrankiai būtini kepėjo virtuvėje;
kokia įranga palengvins jūsų darbą;
kokie pagrindiniai produktai naudojami konditerijoje;
kaip patikrinti jų kokybę;
kaip žingsnis po žingsnio pagaminti pagrindines tešlos rūšis;
kaip pasigaminti karameles, glajus, aptepus, pertepimo mases, valgomus papuošimus, ir kitus kepinių priedus;
kokios yra pagrindinės taisyklės ir paslaptys, kad kiekvienos rūšies kepinys pavyktų:
kokių klaidų nedaryti, kad išvengtume nesėkmių;
... ir beveik 600 įvairių kepinių receptų – nuo paprasčiausių greitų pyragų ir sausainėlių iki sudėtingų šakočių ir tortų – viską rasite šioje knygoje.
Jeigu jums patinka džiuginti artimuosius skaniais pyragais ir pyragaičiais, sausainiais ar prašmatniais tortais – privalote turėti „Senąją saldžių kepinių knygą“.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Labai gera ir naudinga knyga. Superine....