Net ir tradicinius Pietų Korėjos ir Japonijos patiekalus lengvai ir paprastai paruošite savo namų virtuvėje – visus reikalingus ingredientus tikrai rasite ir galėsite įsigyti Lietuvoje, o sudėtingesni receptai ne tik aprašyti, bet ir nufotografuoti žingsnis po žingsnio!
Ženkite pirmąjį žingsnį į Pietų Korėjos ir Japonijos virtuves – pažinkite naujus skonius, atraskite netikėtus derinius, susipažinkite su tolimųjų Rytų Azijos kraštų valgomojo stalo kultūra.
Neatsiejama Pietų Korėjos ir Japonijos kulinarinių tradicijų dalis – rauginti ir marinuoti produktai (kor. kimchi, jap. tsukemono). Tai nuostabus būdas konservuoti daržoves, suteikti joms ryškesnio skonio ir išsaugoti gerąsias jų savybes. Toks produktas, patiektas prie sriubos arba troškinio, patiekalams suteiks traškumo, papildomo sūrumo arba rūgštumo, papildys tekstūrą.
Knygoje rasite ne tik įvairių kimchi ir tsukemono receptų, bet ir idėjų, kokių patiekalų su jais galite greitai ir lengvai paruošti savo pietų stalui. Naujus skonius norintys pažinti mažais žingsneliais knygoje ras modernios virtuvės (angl. fusion) receptų, sujungiančių Rytus ir Vakarus.
Net ir tradicinius Pietų Korėjos ir Japonijos patiekalus, kurių receptus rasite knygoje, lengvai ir paprastai paruošite savo namų virtuvėje – visus reikalingus ingredientus tikrai rasite ir galėsite įsigyti Lietuvoje, o sudėtingesni receptai ne tik aprašyti, bet ir nufotografuoti žingsnis po žingsnio!
Kaina: 29,99 €
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Ženkite pirmąjį žingsnį į Pietų Korėjos ir Japonijos virtuves – pažinkite naujus skonius, atraskite netikėtus derinius, susipažinkite su tolimųjų Rytų Azijos kraštų valgomojo stalo kultūra.
Neatsiejama Pietų Korėjos ir Japonijos kulinarinių tradicijų dalis – rauginti ir marinuoti produktai (kor. kimchi, jap. tsukemono). Tai nuostabus būdas konservuoti daržoves, suteikti joms ryškesnio skonio ir išsaugoti gerąsias jų savybes. Toks produktas, patiektas prie sriubos arba troškinio, patiekalams suteiks traškumo, papildomo sūrumo arba rūgštumo, papildys tekstūrą.
Knygoje rasite ne tik įvairių kimchi ir tsukemono receptų, bet ir idėjų, kokių patiekalų su jais galite greitai ir lengvai paruošti savo pietų stalui. Naujus skonius norintys pažinti mažais žingsneliais knygoje ras modernios virtuvės (angl. fusion) receptų, sujungiančių Rytus ir Vakarus.
Net ir tradicinius Pietų Korėjos ir Japonijos patiekalus, kurių receptus rasite knygoje, lengvai ir paprastai paruošite savo namų virtuvėje – visus reikalingus ingredientus tikrai rasite ir galėsite įsigyti Lietuvoje, o sudėtingesni receptai ne tik aprašyti, bet ir nufotografuoti žingsnis po žingsnio!
Atsiliepimai
Laura B.
2018-05-07
Ne tik įdomu gaminti, bet ir vartyti :)
Skaitytojas
2018-04-18
Labai kokybiškas leidinys ir jo turinys,... o pasigaminus SKANU, naujai atradau "senus" ir nebenaudojamus produktus :-)
Skaitytojas
2017-09-01
Patiko, valgiai išsamiai aprašyti, norisi išbandyti kuo daugiau.
Simona V.
2017-08-24
Puiki knyga! Rekomeduoju.
Ieva J.
2017-08-24
Puiki knyga priartinusi tolimosios Azijos skonius. Skanaus!
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Ne tik įdomu gaminti, bet ir vartyti :)
Labai kokybiškas leidinys ir jo turinys,... o pasigaminus SKANU, naujai atradau "senus" ir nebenaudojamus produktus :-)
Patiko, valgiai išsamiai aprašyti, norisi išbandyti kuo daugiau.
Puiki knyga! Rekomeduoju.
Puiki knyga priartinusi tolimosios Azijos skonius. Skanaus!
Nuostabi knyga! Lb puikiai parašyta.