Atsiliepimai
Aprašymas
Knygoje supažindinama su rūkymo technologija, pateikiama daug vertingų patarimų, kaip pasirinkti rūkymui skirtus prietaisus; apdoroti mėsą ir žuvį. Pristatomi populiariausi žuvies, mėsos ir dešrų rūkymo būdai. Daug laiko patikrintų ir savitų receptų.
Knygoje supažindinama su rūkymo technologija, pateikiama daug vertingų patarimų, kaip pasirinkti rūkymui skirtus prietaisus; apdoroti mėsą ir žuvį. Pristatomi populiariausi žuvies, mėsos ir dešrų rūkymo būdai. Daug laiko patikrintų ir savitų receptų.
Atsiliepimai
Sveiki, gal kas nori perparduoti sia knyga.
Labai puiki knyga. Viską randi viename. Gali gaminti ir tobulėti
labai gera knyga daug informacijos apie sūdymą ir rūkymą
Puiki knyga isigijus rūkykla, ypač neurint jokios patirties.