Rūkiniai: mėsos, dešrų ir žuvies rūkyti gaminiai
Rūkiniai: mėsos, dešrų ir žuvies rūkyti gaminiai
2
  • Išparduota
Knygoje supažindinama su rūkymo technologija, pateikiama daug vertingų patarimų, kaip pasirinkti rūkymui skirtus prietaisus; apdoroti mėsą ir žuvį. Pristatomi populiariausi žuvies, mėsos ir dešrų rūkymo būdai. Daug laiko patikrintų ir savitų receptų.
0

Rūkiniai: mėsos, dešrų ir žuvies rūkyti gaminiai | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2014-07-01

Puiki knyga isigijus rūkykla, ypač neurint jokios patirties.

Puiki knyga isigijus rūkykla, ypač neurint jokios patirties.

Aprašymas

Knygoje supažindinama su rūkymo technologija, pateikiama daug vertingų patarimų, kaip pasirinkti rūkymui skirtus prietaisus; apdoroti mėsą ir žuvį. Pristatomi populiariausi žuvies, mėsos ir dešrų rūkymo būdai. Daug laiko patikrintų ir savitų receptų.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Knygoje supažindinama su rūkymo technologija, pateikiama daug vertingų patarimų, kaip pasirinkti rūkymui skirtus prietaisus; apdoroti mėsą ir žuvį. Pristatomi populiariausi žuvies, mėsos ir dešrų rūkymo būdai. Daug laiko patikrintų ir savitų receptų.

Atsiliepimai

    • Egidijus
    • 2023-01-27

    Sveiki, gal kas nori perparduoti sia knyga.

    • Birutė L.
    • 2016-12-27

    Labai puiki knyga. Viską randi viename. Gali gaminti ir tobulėti

    • antanina j.
    • 2016-08-22

    labai gera knyga daug informacijos apie sūdymą ir rūkymą

    • Skaitytojas
    • 2014-07-01

    Puiki knyga isigijus rūkykla, ypač neurint jokios patirties.

Rodyti daugiau
2 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
25%
4
25%
3
0%
2
0%
1
0%