Atsiliepimai
Aprašymas
Tarptautiniuose "World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, šis leidinys nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų. Penktasis numeris – dar storesnis: net 322 puslapių!
Vasarą karštis kyla ne tik termometrų stulpeliuose, todėl penktasis „VMG“ numeris, pavadintas „Griliaus Biblija“, skiriamas aistrai ir geismui. Karštos dienos ir vakarai – neįsivaizduojami be griliaus vakarėlių su draugų kompanija ar šeima, tad VMG nutarė visą dėmesį vasarą skirti būtent šiai kulinarijos šakai.
„Griliaus Biblija“ pateikia visą maisto kepimui ant ugnies reikalingą informaciją taip detaliai, kaip iki šiol nebuvo daręs nei vienas kitas lietuviškas leidinys: čia rasite patarimus, kokia mėsa kam tinka labiausiai, viską apie kepsninių, malkų, temperatūros parinkimą, mėsos glazūravimą, laistymą, marinavimą, taip pat – daugybę garnyrų, padažų ir kitų pagardų receptų. Vegetarai atras jūros gėrybių, blynelių, įdarytų ir lauže keptų bulvių bei įvairių užkandžių receptus, o smaližiai – puikias panakotas, ledus, šerbetus, pyragus, uogienes bei kitus desertus.
Šalies grožio etalonai – Jurgita Jurkutė, Renata Mikailionytė, Simas Jasaitis, Jean Claude Edorh ir Gražina Baikštytė atskleis, kas sukuria visų akis traukiantį grožį, verslininkai Arvydas Avulis, Antanas Zabulis ir Ignas Staškevičius pakvies skaitytojus verslo pietų, o didžiausi šalies darboholikai – Rimvydas Širvinskas-Makalius, Ignas Vanagas – DJ Ignas I.V., Asta Stašaitytė, Aurimas Kamantauskas ir Orijus Gasanovas – bandys apibūdinti savo amerikietiškų kalnelių tempu lekiančias dienas.
Vasarą gaminkite viską su aistra – gaminkite su VMG!
Tarptautiniuose "World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, šis leidinys nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų. Penktasis numeris – dar storesnis: net 322 puslapių!
Vasarą karštis kyla ne tik termometrų stulpeliuose, todėl penktasis „VMG“ numeris, pavadintas „Griliaus Biblija“, skiriamas aistrai ir geismui. Karštos dienos ir vakarai – neįsivaizduojami be griliaus vakarėlių su draugų kompanija ar šeima, tad VMG nutarė visą dėmesį vasarą skirti būtent šiai kulinarijos šakai.
„Griliaus Biblija“ pateikia visą maisto kepimui ant ugnies reikalingą informaciją taip detaliai, kaip iki šiol nebuvo daręs nei vienas kitas lietuviškas leidinys: čia rasite patarimus, kokia mėsa kam tinka labiausiai, viską apie kepsninių, malkų, temperatūros parinkimą, mėsos glazūravimą, laistymą, marinavimą, taip pat – daugybę garnyrų, padažų ir kitų pagardų receptų. Vegetarai atras jūros gėrybių, blynelių, įdarytų ir lauže keptų bulvių bei įvairių užkandžių receptus, o smaližiai – puikias panakotas, ledus, šerbetus, pyragus, uogienes bei kitus desertus.
Šalies grožio etalonai – Jurgita Jurkutė, Renata Mikailionytė, Simas Jasaitis, Jean Claude Edorh ir Gražina Baikštytė atskleis, kas sukuria visų akis traukiantį grožį, verslininkai Arvydas Avulis, Antanas Zabulis ir Ignas Staškevičius pakvies skaitytojus verslo pietų, o didžiausi šalies darboholikai – Rimvydas Širvinskas-Makalius, Ignas Vanagas – DJ Ignas I.V., Asta Stašaitytė, Aurimas Kamantauskas ir Orijus Gasanovas – bandys apibūdinti savo amerikietiškų kalnelių tempu lekiančias dienas.
Vasarą gaminkite viską su aistra – gaminkite su VMG!
Atsiliepimai