Atsiliepimai
Aprašymas
Senovėje prieskoniai laikyti prabangos preke, kuri prilygo aukso vertei. Dabar juos vartojame kasdien. Žolelėmis pagardinti valgiai ir gėrimai įgauna aštresnį, pikantiškesnį skonį.
Apie prieskoninių augalų gydomąją galią seniai žinoma. Jie gydo ne tik kūno, bet ir sielos negalavimus. Knygoje patariama, kaip ir kada juos vartoti, kokių atsargumo priemonių imtis, pateikiami egzotiškais aromatais praturtintų valgių ir gėrimų receptai.
Senovėje prieskoniai laikyti prabangos preke, kuri prilygo aukso vertei. Dabar juos vartojame kasdien. Žolelėmis pagardinti valgiai ir gėrimai įgauna aštresnį, pikantiškesnį skonį.
Apie prieskoninių augalų gydomąją galią seniai žinoma. Jie gydo ne tik kūno, bet ir sielos negalavimus. Knygoje patariama, kaip ir kada juos vartoti, kokių atsargumo priemonių imtis, pateikiami egzotiškais aromatais praturtintų valgių ir gėrimų receptai.
Atsiliepimai
Kai tik buvo išleista ši knyga,perskaiciau iš MA bibliotekos abonemento,bet visą laiką norėjau turėti savo bibliotekoje. Tai labai informatyvi ir naudinga knyga ir virtuvėje ir sveikatos palaikymui.
Įdomi knyga istorine prasme ir naudinga vartotojiška prasme - daug naudingos informacijos apie prieskoninių augalų naudą, vartojimą. Seniai tokios ieškojau.