22,99 €
24,99 €
Prieskoniai ir pagardai
Prieskoniai ir pagardai
  • Išparduota
Prieskoniai ir pagardai
Prieskoniai ir pagardai
Perskaityta: 22,99 €
Prieskoniai ir pagardai
Prieskoniai ir pagardai
Perskaityta: 24,99 €
Priekoniai lemia patiekalo skonį. Priekoniai paverčia valgį skaniu ir maloniu arba... nevalgomu. Kaip profesionaliai naudoti prieskonius, kvėpiklius, dažiklius, ekstraktus, koncentratus, kaip ruošti įvairiausius pagardus, pasakojama garsiojoje rusų kulinarinės eseistikos pradininko V.V.Pochliobkino knygoje „Prieskoniai ir pagardai“. • Prieskoninės daržovės ir žolės • Salotų su prieskoniais receptai • Rusų, prancūzų, anglų, skandinavų, austrų, gruzinų, armėnų, indų, kinų virtuvių pagardai •…
22.99
SKAITYTA KNYGA
SKAITYTA KNYGA

Prieskoniai ir pagardai | knygos.lt

Atsiliepimai

Perskaitytos

22,99 €
Kaip nauja! Dangira 100%
24,99 €
Labai gera Alisija 100%

Aprašymas

Priekoniai lemia patiekalo skonį. Priekoniai paverčia valgį skaniu ir maloniu arba... nevalgomu. Kaip profesionaliai naudoti prieskonius, kvėpiklius, dažiklius, ekstraktus, koncentratus, kaip ruošti įvairiausius pagardus, pasakojama garsiojoje rusų kulinarinės eseistikos pradininko V.V.Pochliobkino knygoje „Prieskoniai ir pagardai“.

• Prieskoninės daržovės ir žolės

• Salotų su prieskoniais receptai

• Rusų, prancūzų, anglų, skandinavų, austrų, gruzinų, armėnų, indų, kinų virtuvių pagardai

• Kaip pasigaminti majonezą ir kečupą

  • Kaina: 22,99 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dangira.

Pardavėjo reitingas:  100%

Knygos būklė
  • Kaina: 24,99 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Alisija.

Pardavėjo reitingas:  100%

Knygos būklė
Aplankas truputį įplyšęs. Pati knyga - kaip nauja.

Formatai:

Perskaitytos

22,99 €
Kaip nauja!
Dangira 100%
24,99 €
Labai gera
Alisija 100%

Priekoniai lemia patiekalo skonį. Priekoniai paverčia valgį skaniu ir maloniu arba... nevalgomu. Kaip profesionaliai naudoti prieskonius, kvėpiklius, dažiklius, ekstraktus, koncentratus, kaip ruošti įvairiausius pagardus, pasakojama garsiojoje rusų kulinarinės eseistikos pradininko V.V.Pochliobkino knygoje „Prieskoniai ir pagardai“.

• Prieskoninės daržovės ir žolės

• Salotų su prieskoniais receptai

• Rusų, prancūzų, anglų, skandinavų, austrų, gruzinų, armėnų, indų, kinų virtuvių pagardai

• Kaip pasigaminti majonezą ir kečupą

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%