Atsiliepimai
Aprašymas
Priekoniai lemia patiekalo skonį. Priekoniai paverčia valgį skaniu ir maloniu arba... nevalgomu. Kaip profesionaliai naudoti prieskonius, kvėpiklius, dažiklius, ekstraktus, koncentratus, kaip ruošti įvairiausius pagardus, pasakojama garsiojoje rusų kulinarinės eseistikos pradininko V.V.Pochliobkino knygoje „Prieskoniai ir pagardai“.
• Prieskoninės daržovės ir žolės
• Salotų su prieskoniais receptai
• Rusų, prancūzų, anglų, skandinavų, austrų, gruzinų, armėnų, indų, kinų virtuvių pagardai
• Kaip pasigaminti majonezą ir kečupą
Priekoniai lemia patiekalo skonį. Priekoniai paverčia valgį skaniu ir maloniu arba... nevalgomu. Kaip profesionaliai naudoti prieskonius, kvėpiklius, dažiklius, ekstraktus, koncentratus, kaip ruošti įvairiausius pagardus, pasakojama garsiojoje rusų kulinarinės eseistikos pradininko V.V.Pochliobkino knygoje „Prieskoniai ir pagardai“.
• Prieskoninės daržovės ir žolės
• Salotų su prieskoniais receptai
• Rusų, prancūzų, anglų, skandinavų, austrų, gruzinų, armėnų, indų, kinų virtuvių pagardai
• Kaip pasigaminti majonezą ir kečupą
Atsiliepimai