Pranės Grinkevičienės kulinarinių receptų užrašinė kartu su dar keliais tremtinių Grinkevičių šeimai priklausiusiais daiktais į Lietuvos nacionalinio muziejaus rinkinius pateko 2002 metais. Tarpukario laikų receptai buvo surašyti 1936 metų darbo užrašams skirtame kalendoriuje.
„Pranės Grinkevičienės receptų užrašinėje“ pateikiama per 50 mėsos ir žuvies patiekalų, įvairių desertų receptų; dauguma jų šventiniai, priskirtini aukštajai to meto virtuvei. Knyga parengta kaip istorinio šaltinio publi…
Pranės Grinkevičienės kulinarinių receptų užrašinė kartu su dar keliais tremtinių Grinkevičių šeimai priklausiusiais daiktais į Lietuvos nacionalinio muziejaus rinkinius pateko 2002 metais. Tarpukario laikų receptai buvo surašyti 1936 metų darbo užrašams skirtame kalendoriuje.
„Pranės Grinkevičienės receptų užrašinėje“ pateikiama per 50 mėsos ir žuvies patiekalų, įvairių desertų receptų; dauguma jų šventiniai, priskirtini aukštajai to meto virtuvei. Knyga parengta kaip istorinio šaltinio publikacija, laikantis įprastų šaltinių skelbimo reikalavimų, stengiantis, kad kalba išliktų kuo autentiškesnė. Įvadiniame prof. Rimvydo Laužiko straipsnyje išsamiai apžvelgiama tarpukariu vykusi gastronominės kultūros kaita Lietuvoje.
Įvadinio straipsnio autorius dr. Rimvydas Laužikas.
EXTRA 10 % nuolaida su kodu: MINUS10
8,54 €
9,49 €
Turime sandėlyje
Akcija baigiasi už 3d.22:19:19
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Prisijunkite ir už šią prekę gausite 0,09 Knygų Eurų!?
Pranės Grinkevičienės kulinarinių receptų užrašinė kartu su dar keliais tremtinių Grinkevičių šeimai priklausiusiais daiktais į Lietuvos nacionalinio muziejaus rinkinius pateko 2002 metais. Tarpukario laikų receptai buvo surašyti 1936 metų darbo užrašams skirtame kalendoriuje.
„Pranės Grinkevičienės receptų užrašinėje“ pateikiama per 50 mėsos ir žuvies patiekalų, įvairių desertų receptų; dauguma jų šventiniai, priskirtini aukštajai to meto virtuvei. Knyga parengta kaip istorinio šaltinio publikacija, laikantis įprastų šaltinių skelbimo reikalavimų, stengiantis, kad kalba išliktų kuo autentiškesnė. Įvadiniame prof. Rimvydo Laužiko straipsnyje išsamiai apžvelgiama tarpukariu vykusi gastronominės kultūros kaita Lietuvoje.
Įvadinio straipsnio autorius dr. Rimvydas Laužikas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai