Play, cook, kiss: culinary tricks
Play, cook, kiss: culinary tricks
12
  • Išparduota
Virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas pristato autorinę, ilgiau nei metus kurtą knygą lietuvių ir anglų kalbomis „Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks". Pats autorius ją vadina pirmąja filosofine kulinarijos knyga: be receptų joje žmonės ras ir paties A. Ivanausko išbandytus ypatingus kulinarinius triukus – daugybę asmeninių atradimų, kuriuos jis sukaupė per 25-erius metus gamindamas ir keliaudamas. „Man ši knyga – kaip dienoraštis. Pasidalijau savo asmeninio gyvenimo akimirkomis ir leidau fot…
0
BEST SELERIS
BEST SELERIS

Play, cook, kiss: culinary tricks | knygos.lt

Atsiliepimai

  • Jurgita P.
  • 2017-04-25

Si knyga tikrai verta demesio. Joje galima ne tik puikiu ir paorastu receptu, bet taip pat si knyga yra puikus pradziamokslis virtuves naujokams :) Dziaugemes g...

Si knyga tikrai verta demesio. Joje galima ne tik puikiu ir paorastu receptu, bet taip pat si knyga yra puikus pradziamokslis virtuves naujokams :) Dziaugemes galeje sia knyga padovanoti mano broliui gimtadienio proga :) Aciu autoriui uz genialia knyga :)

Aprašymas

Virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas pristato autorinę, ilgiau nei metus kurtą knygą lietuvių ir anglų kalbomis „Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks". Pats autorius ją vadina pirmąja filosofine kulinarijos knyga: be receptų joje žmonės ras ir paties A. Ivanausko išbandytus ypatingus kulinarinius triukus – daugybę asmeninių atradimų, kuriuos jis sukaupė per 25-erius metus gamindamas ir keliaudamas.

„Man ši knyga – kaip dienoraštis. Pasidalijau savo asmeninio gyvenimo akimirkomis ir leidau fotografuoti savo namuose! Norėjau, kad matytumėte ir jaustumėte mane ne tik virtuvėje, bet ir tada, kai kuriu ar net esu pavargęs. Neabejoju, kad ši knyga įkvėps pasitikėjimo įveikti visas kulinarines baimes virtuvėje. Turėdami du iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus ingredientus nebijosite improvizuoti, o jeigu iki šiol nežinojote, kaip patiekalą išdėstyti lėkštėje – pasidalysiu su Jumis ir šiomis žiniomis. Sužinosite, ir kaip nustebinti paprasčiausiomis virtomis bulvėmis. Jau seniai svajojau apie tokią filosofinę motyvacinę knygą, kuri būtų skirta kiekvienai dienai", - sako A. Ivanauskas.

Pasak A. Ivanausko, nors daug dėmesio skyrė sveikesniam maistui, tačiau knygoje skaitytojai ras ir riebesnių patiekalų, ir su daugiau cukraus: „Mano tikslas – parodyti, o ne uždrausti, kaip kai kuriuos patiekalus gaminti galima truputį kitaip, kad jie neapsunkintų organizmo. Bet kuriuo atveju – viskas turi teikti džiaugsmą."

„Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks" ne tik užpildo iki šiol buvusią specifinę kulinarinių knygų nišą – iki šiol apie maistą buvo kalbama tik per receptų prizmę, bet ir paneigia stereotipą, kad prie recepto visada turi būti nuotrauka. Šiuo atveju vietoje vienos knygos skaitytojai gaus dvi: šalia pagrindinės knygos esanti receptų knygelė tikrai neužims daug vietos virtuvėje, o joje žmonių laukia ir naudingi A. Ivanausko patarimai, pavyzdžiui, kokie produktai geriausiai dera tarpusavyje, kaip neapsigauti renkantis alyvuogių aliejų ar kaip rasti geriausią derinį su baklažanu ir avokadu.
Be to, knygoje – ne tik receptų nuotraukos. Kūrybinio proceso metu fotografuota visoje Lietuvoje, todėl knyga atspindi mūsų šalį, ne tik jos virtuvę.

„Smagiausia buvo keltis naktimis ir rytais tykoti rūko ar ežero viduryje atplaukiančio laivo. Ar vasarą laukti tos akimirkos, kai sunoks pirmoji žemuogė – ji panaudota gaminant sumuštinius su juoda duona ir burokėliais.

Knygos pabaigoje kiekvienas ras naudingų patarimų, ką parsivežti lauktuvių iš Lietuvos tam, kad pajaustų tikrąją mūsų šalies skonį. O svarbiausia, žinos, ką iš tų lauktuvių pagaminti namuose", – teigia A. Ivanauskas.

Knyga buvo spausdinta net trijose spaustuvėse, nes naudojamos išskirtinės spausdinimo technologijos ir 5 skirtingų rūšių popierius – tam, kad nuotraukų kokybė būtų kuo geresnė ir skaitytojai jaustų emocinį pasitenkinimą versdami puslapį po puslapio. Pavyzdžiui, viršeliui buvo parinktas specialus dekoratyvinis popierinis, jį derinant su aukso ir sidabro folijavimo technika. Jau balandžio mėnesį knyga bus išleista dar 5 kalbomis – italų, prancūzų, rusų, vokiečių ir japonų.

„Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks" tinkama dovana žmogui, kuris:

  • Turi visas įmanomas kulinarines knygas;
  • Nedrįsta pradėti gaminti;
  • Mėgsta eksperimentuoti.

Išskirtinis video iš Alfo Ivanausko knygos „Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks“ pristatymo from vmgonline.lt on Vimeo.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas pristato autorinę, ilgiau nei metus kurtą knygą lietuvių ir anglų kalbomis „Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks". Pats autorius ją vadina pirmąja filosofine kulinarijos knyga: be receptų joje žmonės ras ir paties A. Ivanausko išbandytus ypatingus kulinarinius triukus – daugybę asmeninių atradimų, kuriuos jis sukaupė per 25-erius metus gamindamas ir keliaudamas.

„Man ši knyga – kaip dienoraštis. Pasidalijau savo asmeninio gyvenimo akimirkomis ir leidau fotografuoti savo namuose! Norėjau, kad matytumėte ir jaustumėte mane ne tik virtuvėje, bet ir tada, kai kuriu ar net esu pavargęs. Neabejoju, kad ši knyga įkvėps pasitikėjimo įveikti visas kulinarines baimes virtuvėje. Turėdami du iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus ingredientus nebijosite improvizuoti, o jeigu iki šiol nežinojote, kaip patiekalą išdėstyti lėkštėje – pasidalysiu su Jumis ir šiomis žiniomis. Sužinosite, ir kaip nustebinti paprasčiausiomis virtomis bulvėmis. Jau seniai svajojau apie tokią filosofinę motyvacinę knygą, kuri būtų skirta kiekvienai dienai", - sako A. Ivanauskas.

Pasak A. Ivanausko, nors daug dėmesio skyrė sveikesniam maistui, tačiau knygoje skaitytojai ras ir riebesnių patiekalų, ir su daugiau cukraus: „Mano tikslas – parodyti, o ne uždrausti, kaip kai kuriuos patiekalus gaminti galima truputį kitaip, kad jie neapsunkintų organizmo. Bet kuriuo atveju – viskas turi teikti džiaugsmą."

„Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks" ne tik užpildo iki šiol buvusią specifinę kulinarinių knygų nišą – iki šiol apie maistą buvo kalbama tik per receptų prizmę, bet ir paneigia stereotipą, kad prie recepto visada turi būti nuotrauka. Šiuo atveju vietoje vienos knygos skaitytojai gaus dvi: šalia pagrindinės knygos esanti receptų knygelė tikrai neužims daug vietos virtuvėje, o joje žmonių laukia ir naudingi A. Ivanausko patarimai, pavyzdžiui, kokie produktai geriausiai dera tarpusavyje, kaip neapsigauti renkantis alyvuogių aliejų ar kaip rasti geriausią derinį su baklažanu ir avokadu.
Be to, knygoje – ne tik receptų nuotraukos. Kūrybinio proceso metu fotografuota visoje Lietuvoje, todėl knyga atspindi mūsų šalį, ne tik jos virtuvę.

„Smagiausia buvo keltis naktimis ir rytais tykoti rūko ar ežero viduryje atplaukiančio laivo. Ar vasarą laukti tos akimirkos, kai sunoks pirmoji žemuogė – ji panaudota gaminant sumuštinius su juoda duona ir burokėliais.

Knygos pabaigoje kiekvienas ras naudingų patarimų, ką parsivežti lauktuvių iš Lietuvos tam, kad pajaustų tikrąją mūsų šalies skonį. O svarbiausia, žinos, ką iš tų lauktuvių pagaminti namuose", – teigia A. Ivanauskas.

Knyga buvo spausdinta net trijose spaustuvėse, nes naudojamos išskirtinės spausdinimo technologijos ir 5 skirtingų rūšių popierius – tam, kad nuotraukų kokybė būtų kuo geresnė ir skaitytojai jaustų emocinį pasitenkinimą versdami puslapį po puslapio. Pavyzdžiui, viršeliui buvo parinktas specialus dekoratyvinis popierinis, jį derinant su aukso ir sidabro folijavimo technika. Jau balandžio mėnesį knyga bus išleista dar 5 kalbomis – italų, prancūzų, rusų, vokiečių ir japonų.

„Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks" tinkama dovana žmogui, kuris:

  • Turi visas įmanomas kulinarines knygas;
  • Nedrįsta pradėti gaminti;
  • Mėgsta eksperimentuoti.

Išskirtinis video iš Alfo Ivanausko knygos „Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks“ pristatymo from vmgonline.lt on Vimeo.

Atsiliepimai

    • Laura R.
    • 2018-02-01

    Knygoje net nėra ką skaityti. Nesuprantu kam leisti tokias knygas.

    • Arnoldas
    • 2018-01-06

    Labai gera knyga, patarimai super ne visa laiką reikia receptų, kartais reikia patarimų kaip teisingai viską padaryti, čia viską rasite. Liuks

    • Jurgita P.
    • 2017-04-25

    Si knyga tikrai verta demesio. Joje galima ne tik puikiu ir paorastu receptu, bet taip pat si knyga yra puikus pradziamokslis virtuves naujokams :) Dziaugemes galeje sia knyga padovanoti mano broliui gimtadienio proga :) Aciu autoriui uz genialia knyga :)

Rodyti daugiau
12 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%