Atsiliepimai
Aprašymas
Kurkite stulbinančius patiekalus, semdamiesi idėjų iš šio maisto puošybos galimybių rinkinio.
Šis praktiškas ir nuoseklus vadovas moko, kaip patiekti įvairiausius patiekalus, kad jie atrodytų tarsi profesionalo palytėti.
Nesvarbu, esate pradedantis ar patyręs virėjas, šis vadovas padės jums sukurti žavias puošmenas ir įpūs pasitikėjimo kurti savas kompozicijas.
Čia aprašyti pagrindiniai puošybos būdai pradedant saldžiais ir baigiant pikantiškais akcentais – nuo rožių iš ridikėlių, daržovių spagečių iki traškių cukrinių ornamentų ir cukruotų gėlių.
Apie autores
Cara Hobday 14 metų yra profesionali kulinarijos žurnalistė ir stilistė, kelių kulinarinių knygų autorė.
Jo Denbury yra laisvai samdoma žurnalistė, stilistė ir rašytoja. Anksčiau ji buvo Elle Decoration apybraižų redaktorė, Telegraph Magazine redaktoriaus pavaduotoja, Coast žurnalo redaktorė. Ji nuolat rašo žurnalams apie maistą bei rengia knygas.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Gelmina.
Pardavėjo reitingas: 97%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dalius.
Pardavėjo reitingas: 91%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Vito.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Linar.
Pardavėjo reitingas: 100%
Kurkite stulbinančius patiekalus, semdamiesi idėjų iš šio maisto puošybos galimybių rinkinio.
Šis praktiškas ir nuoseklus vadovas moko, kaip patiekti įvairiausius patiekalus, kad jie atrodytų tarsi profesionalo palytėti.
Nesvarbu, esate pradedantis ar patyręs virėjas, šis vadovas padės jums sukurti žavias puošmenas ir įpūs pasitikėjimo kurti savas kompozicijas.
Čia aprašyti pagrindiniai puošybos būdai pradedant saldžiais ir baigiant pikantiškais akcentais – nuo rožių iš ridikėlių, daržovių spagečių iki traškių cukrinių ornamentų ir cukruotų gėlių.
Apie autores
Cara Hobday 14 metų yra profesionali kulinarijos žurnalistė ir stilistė, kelių kulinarinių knygų autorė.
Jo Denbury yra laisvai samdoma žurnalistė, stilistė ir rašytoja. Anksčiau ji buvo Elle Decoration apybraižų redaktorė, Telegraph Magazine redaktoriaus pavaduotoja, Coast žurnalo redaktorė. Ji nuolat rašo žurnalams apie maistą bei rengia knygas.
Atsiliepimai
Labai patiko, daug gražių idėjų, naudinga knyga.