A chocolate mill opened in Boston in the late 1700s, setting the stage for New England's enduring love affair with sweets. Over the following centuries, the region has become home to an extraordinary variety of baked, fried, dipped, sugared, and frozen confections. Massachusetts gave us candy classics like Necco Wafers, Sky Bars, and Junior Mints, and Connecticut claims lollipops and Almond Joy. New Hampshire boasts the world's longest candy counter, and Maine puts a homespun twist on its dough…
A chocolate mill opened in Boston in the late 1700s, setting the stage for New England's enduring love affair with sweets. Over the following centuries, the region has become home to an extraordinary variety of baked, fried, dipped, sugared, and frozen confections. Massachusetts gave us candy classics like Necco Wafers, Sky Bars, and Junior Mints, and Connecticut claims lollipops and Almond Joy. New Hampshire boasts the world's longest candy counter, and Maine puts a homespun twist on its doughnuts and chocolates by blending in a touch of potato. Rhode Islanders sip ice cream shakes called cabinets, while Vermonters prefer smooth maple creemees. From Fluffernutters to whoopie pies, Susan Mara Bregman explores this sugary legacy, uncovering the stories behind the treats that sweetened New England's culinary landscape.
A chocolate mill opened in Boston in the late 1700s, setting the stage for New England's enduring love affair with sweets. Over the following centuries, the region has become home to an extraordinary variety of baked, fried, dipped, sugared, and frozen confections. Massachusetts gave us candy classics like Necco Wafers, Sky Bars, and Junior Mints, and Connecticut claims lollipops and Almond Joy. New Hampshire boasts the world's longest candy counter, and Maine puts a homespun twist on its doughnuts and chocolates by blending in a touch of potato. Rhode Islanders sip ice cream shakes called cabinets, while Vermonters prefer smooth maple creemees. From Fluffernutters to whoopie pies, Susan Mara Bregman explores this sugary legacy, uncovering the stories behind the treats that sweetened New England's culinary landscape.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai