11,79 €
12,87 €
15,39 €
Naujojo šaukšto receptai. Nuo sriubos iki deserto
Naujojo šaukšto receptai. Nuo sriubos iki deserto
2
  • Išparduota
Naujojo šaukšto receptai. Nuo sriubos iki deserto
Naujojo šaukšto receptai. Nuo sriubos iki deserto
Perskaityta: 11,79 €
2
Naujojo šaukšto receptai. Nuo sriubos iki deserto
Naujojo šaukšto receptai. Nuo sriubos iki deserto
Perskaityta: 12,87 €
2
Naujojo šaukšto receptai. Nuo sriubos iki deserto
Naujojo šaukšto receptai. Nuo sriubos iki deserto
Perskaityta: 15,39 €
2
Ši knyga išleista daugiau nei 3 milijonų tiražu 16-oje šalių ir išversta į daugelį kalbų. Per 1000 receptų idėjos įtiks visiems smaližiams: ir paprastų, lengvų valgių mėgėjams, ir klasikinės virtuvės gerbėjams, ir rafinuotiems gurmanams. Šioje naujoje valgių gaminimo mokykloje rasite įvairių tautų patiekalų: arabų, kinų, indų, italų, japonų ir kreolų virtuvių, Haute Cuisine ir liaudiškų. Įtikinami receptai ir išsamus dėstymas, puikios kokybės fantaziją žadinančios patiekalų nuotraukos, patari…
SKAITYTA KNYGA
SKAITYTA KNYGA
SKAITYTA KNYGA
  • Leidėjas:
  • Metai: 2012
  • Puslapiai: 295
  • ISBN: 9786090103364
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 23,5 x 30,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Birutė Lipavičienė

Naujojo šaukšto receptai. Nuo sriubos iki deserto (el. knyga) (skaityta knyga) | knygos.lt

Atsiliepimai

Perskaitytos

11,79 €
Labai gera Cora 94%
12,87 €
Labai gera Dalius 92%
15,39 €
Labai gera ValAlv

Aprašymas

Ši knyga išleista daugiau nei 3 milijonų tiražu 16-oje šalių ir išversta į daugelį kalbų.

Per 1000 receptų idėjos įtiks visiems smaližiams: ir paprastų, lengvų valgių mėgėjams, ir klasikinės virtuvės gerbėjams, ir rafinuotiems gurmanams. Šioje naujoje valgių gaminimo mokykloje rasite įvairių tautų patiekalų: arabų, kinų, indų, italų, japonų ir kreolų virtuvių, Haute Cuisine ir liaudiškų.

Įtikinami receptai ir išsamus dėstymas, puikios kokybės fantaziją žadinančios patiekalų nuotraukos, patarimai, kaip nusipirkti produktų, patiekalų gaminimo būdai, gudrybės gaminant „aikštingus“ patiekalus, žinios apie žoleles ir prieskonius, virtuvės įrengimo pagrindai – tinkamiausias pasirengimas kulinarinėms atradimų kelionėms.

Jei karalius Lyras būtų žinojęs, kiek sūrios tiesos yra viename mažame druskos krislelyje, jis tikriausiai nebūtų padaręs didžiausios savo gyvenimo klaidos.
Nepersūdykite pagrindinio patiekalo skaičiuodami savo mažų klaidelių krislelius. Jie tokie žavingi. Jie žadina kūrybiškumą.

Tikiuosi, jog ši nuostabi knyga padės jums pažvelgti į kai kurias kulinarines dilemas savaip – ir valgau, kad gyvenčiau, ir gyvenu, kad valgyčiau!

TV laidos „Roberto pusryčiai“ vedėjas,
kulinaras Robertas Ščesnavičius

  • Kaina: 11,79 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Cora.

Pardavėjo reitingas:  94%

Knygos būklė
  • Kaina: 12,87 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dalius.

Pardavėjo reitingas:  92%

Knygos būklė
  • Kaina: 15,39 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas ValAlv.

Pardavėjo reitingas:  Naujokas

Knygos būklė

Formatai:

Perskaitytos

11,79 €
Labai gera
Cora 94%
12,87 €
Labai gera
Dalius 92%
15,39 €
Labai gera
ValAlv 100%
  • Leidėjas:
  • Metai: 2012
  • Puslapiai: 295
  • ISBN: 9786090103364
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 23,5 x 30,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių Lietuvių
  • Vertėjas: Birutė Lipavičienė

Ši knyga išleista daugiau nei 3 milijonų tiražu 16-oje šalių ir išversta į daugelį kalbų.

Per 1000 receptų idėjos įtiks visiems smaližiams: ir paprastų, lengvų valgių mėgėjams, ir klasikinės virtuvės gerbėjams, ir rafinuotiems gurmanams. Šioje naujoje valgių gaminimo mokykloje rasite įvairių tautų patiekalų: arabų, kinų, indų, italų, japonų ir kreolų virtuvių, Haute Cuisine ir liaudiškų.

Įtikinami receptai ir išsamus dėstymas, puikios kokybės fantaziją žadinančios patiekalų nuotraukos, patarimai, kaip nusipirkti produktų, patiekalų gaminimo būdai, gudrybės gaminant „aikštingus“ patiekalus, žinios apie žoleles ir prieskonius, virtuvės įrengimo pagrindai – tinkamiausias pasirengimas kulinarinėms atradimų kelionėms.

Jei karalius Lyras būtų žinojęs, kiek sūrios tiesos yra viename mažame druskos krislelyje, jis tikriausiai nebūtų padaręs didžiausios savo gyvenimo klaidos.
Nepersūdykite pagrindinio patiekalo skaičiuodami savo mažų klaidelių krislelius. Jie tokie žavingi. Jie žadina kūrybiškumą.

Tikiuosi, jog ši nuostabi knyga padės jums pažvelgti į kai kurias kulinarines dilemas savaip – ir valgau, kad gyvenčiau, ir gyvenu, kad valgyčiau!

TV laidos „Roberto pusryčiai“ vedėjas,
kulinaras Robertas Ščesnavičius

Atsiliepimai

    • 2025-07-28

    Nuostabi knyga, kurioje viskas pa žingsniui aprašyta. Nuoširdžiai rekomenduoju tiems, kas nori išmokti kažko naujo, nes viskas paprasta ir aišku.

Rodyti daugiau
2 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)