Su kodu IMU10 kaina tik 17,27 €
19,19 €
Naminė duona
Naminė duona
17,27 €
19,19 €
  • Turime sandėlyje.
PRAKTIŠKAS IR NEPAKARTOJAMAS ĮVAIRIŲ RŪŠIŲ IR FORMŲ DUONOS KEPIMO VADOVAS!
19.19
  • Originalus pavadinimas: Bread: River Cottage Handbook
  • Autorius: Daniel Stevens
  • Leidėjas:
  • Metai: 2023
  • Puslapiai: 264
  • ISBN: 9786090155622
  • Formatas: 17 x 23 x 2,3 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Rasa Tapinienė, Agnė Šorienė, Živilė Andriūnienė
  • Extra -10 % nuolaida šiai knygai su kodu IMU10 1d.15:35:59

Naminė duona | Daniel Stevens | knygos.lt

Atsiliepimai

Formatai:

19,19 € Nauja knyga
kieti viršeliai

Aprašymas

Pasaulyje nėra už naminę duoną gardesnio maisto. Kepti duoną savo rankomis, savo namuose kartu yra ir praktiška.

PRAKTIŠKAS IR NEPAKARTOJAMAS ĮVAIRIŲ RŪŠIŲ IR FORMŲ DUONOS KEPIMO VADOVAS!
Rasite informacijos apie duonos kepimo reikmenis, miltų rūšis, kitus priedus ir sudedamąsias dalis, išmoksite kepti kasdienę ir šventinę natūralią duoną, itališką fokačiją, turkišką paplotį, čiabatą, bandeles, spurgas, kruasanus, sausainius, pasitaisyti įvairiausių užtepų. Sužinosite, kaip kepalėlį taisyklingai raikyti, laikyti ir atšviežinti, netgi išmoksite susimūryti molinę krosnį!

„Jeigu paragavai duonos plutos, vadinasi, paragavai žvaigždžių ir dangaus." — Robert Browning

EXTRA 10 %nuolaida

17,27 €
19,19 €

Kupono kodas: IMU10

Akcija baigiasi už 1d.15:35:59

Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.

Prisijunkite ir už šią prekę
gausite 0,19 Knygų Eurų!?
  • Turime sandėlyje.

Kiti šios knygos leidimai:

Naminė duona. Nuo kasdienio kepalėlio iki turkiško paplotėlio
Išleidimo metai 2011
Išparduota

Formatai:

19,19 € Nauja knyga
kieti viršeliai

Kiti leidimai:

Išparduota
Išleidimo metai 2011

Pasaulyje nėra už naminę duoną gardesnio maisto. Kepti duoną savo rankomis, savo namuose kartu yra ir praktiška.

PRAKTIŠKAS IR NEPAKARTOJAMAS ĮVAIRIŲ RŪŠIŲ IR FORMŲ DUONOS KEPIMO VADOVAS!
Rasite informacijos apie duonos kepimo reikmenis, miltų rūšis, kitus priedus ir sudedamąsias dalis, išmoksite kepti kasdienę ir šventinę natūralią duoną, itališką fokačiją, turkišką paplotį, čiabatą, bandeles, spurgas, kruasanus, sausainius, pasitaisyti įvairiausių užtepų. Sužinosite, kaip kepalėlį taisyklingai raikyti, laikyti ir atšviežinti, netgi išmoksite susimūryti molinę krosnį!

„Jeigu paragavai duonos plutos, vadinasi, paragavai žvaigždžių ir dangaus." — Robert Browning

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%