Atsiliepimai
Aprašymas
Kad ir koks intensyvus mūsų gyvenimas, malonumo gaminti maistą tikriausiai niekada neatsisakysime. Sotesnis kąsnis vertas vargo. O koks sotus valgis – be mėsos? Mėsa pagardinamos sriubos, iš mėsos paruošiami gardūs kepsniai, maltiniai, virtiniai.
Knygoje aprašyta daug įvairių mėsos rūšių, jos ruošimo – kepimo, virimo, troškinimo ir marinavimo – būdų. Greta išsamių pasakojimų rasite ir skyrius, kuriuose trumpai nurodyta, kokia mėsa kokiam patiekalui tinkamiausia.
Kad ir koks intensyvus mūsų gyvenimas, malonumo gaminti maistą tikriausiai niekada neatsisakysime. Sotesnis kąsnis vertas vargo. O koks sotus valgis – be mėsos? Mėsa pagardinamos sriubos, iš mėsos paruošiami gardūs kepsniai, maltiniai, virtiniai.
Knygoje aprašyta daug įvairių mėsos rūšių, jos ruošimo – kepimo, virimo, troškinimo ir marinavimo – būdų. Greta išsamių pasakojimų rasite ir skyrius, kuriuose trumpai nurodyta, kokia mėsa kokiam patiekalui tinkamiausia.
Atsiliepimai