Mėsos rūkymas
Mėsos rūkymas
  • Išparduota
Šioje knygelėje patariama, kaip paruošti mėsą ir jos gaminius rūkymui, kokios dažniausios rūkytų gaminių ydos ir kaip jų išvengti.
0
  • Autorius: Gitana Murnikaitė
  • Leidėjas:
  • Metai: 1999
  • Puslapiai: 43
  • EAN-13: 4770811492030
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 12,5 x 19,5 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Mėsos rūkymas | Gitana Murnikaitė | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Šioje knygelėje patariama, kaip paruošti mėsą ir jos gaminius rūkymui, kokios dažniausios rūkytų gaminių ydos ir kaip jų išvengti.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Šioje knygelėje patariama, kaip paruošti mėsą ir jos gaminius rūkymui, kokios dažniausios rūkytų gaminių ydos ir kaip jų išvengti.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%