Mėsos rūkymas
Mėsos rūkymas
  • Išparduota.
Šioje knygelėje patariama, kaip paruošti mėsą ir jos gaminius rūkymui, kokios dažniausios rūkytų gaminių ydos ir kaip jų išvengti.
0
  • Autorius: Gitana Murnikaitė
  • Leidėjas:
  • Metai: 1999
  • Puslapiai: 43
  • EAN-13: 4770811492030
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 12,5 x 19,5 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Mėsos rūkymas | Gitana Murnikaitė | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Šioje knygelėje patariama, kaip paruošti mėsą ir jos gaminius rūkymui, kokios dažniausios rūkytų gaminių ydos ir kaip jų išvengti.

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Gitana Murnikaitė
  • Leidėjas: Ūkininko patarėjas
  • Metai: 1999
  • Puslapiai: 43
  • EAN-13: 4770811492030
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 12,5 x 19,5 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 0%
  • 4
  • 0%
  • 3
  • 0%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%