Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės.
Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.
60.99
SKAITYTA
KNYGA
Originalus pavadinimas: Smoking, curing and dryling meat and fish
Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės.
Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.
Kaina: 60,99 €
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės.
Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.
Atsiliepimai
Erika a.
2018-01-04
Knygą pirkau, kaip dovaną Kalėdom. Užsakymas ir pristatymas geras, operatyvus. O ir pati knyga mačiau, kad patiko ir tiko...
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Knygą pirkau, kaip dovaną Kalėdom. Užsakymas ir pristatymas geras, operatyvus. O ir pati knyga mačiau, kad patiko ir tiko...