Atsiliepimai
Aprašymas
Meksikos virtuvė garsėja ne tik aštriais prieskoniais gardintais patiekalais, bet ir puikiais gėrimais bei originaliais saldumynais. Ji puikiai tinka šventėms ar vakarėliams! Šioje knygoje populiaraus Vilniaus restorano „Tres Mexicanos“ šefas José Carlos De León Padilla pristato lietuvių mėgstamiausius meksikietiškus patiekalus ir gėrimus, pritaikytus mūsų stalui.
Dauguma žinovų laikosi nuomonės, jog Meksikos virtuvė yra viena iš penkių ryškiausių bei kūrybiškiausių pasaulyje, tad išbandyti jos valgius – būtina. Pradžiuginkite draugus gvakamole, takais, enčiladomis ar karameliniu pyragu ir paragaukite meksikietiškų gėrimų.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Megi.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dalius.
Pardavėjo reitingas: 92%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Gelmina.
Pardavėjo reitingas: 95%
Meksikos virtuvė garsėja ne tik aštriais prieskoniais gardintais patiekalais, bet ir puikiais gėrimais bei originaliais saldumynais. Ji puikiai tinka šventėms ar vakarėliams! Šioje knygoje populiaraus Vilniaus restorano „Tres Mexicanos“ šefas José Carlos De León Padilla pristato lietuvių mėgstamiausius meksikietiškus patiekalus ir gėrimus, pritaikytus mūsų stalui.
Dauguma žinovų laikosi nuomonės, jog Meksikos virtuvė yra viena iš penkių ryškiausių bei kūrybiškiausių pasaulyje, tad išbandyti jos valgius – būtina. Pradžiuginkite draugus gvakamole, takais, enčiladomis ar karameliniu pyragu ir paragaukite meksikietiškų gėrimų.
Atsiliepimai
Nelabai patiko.
Patiko yra yvairiu receptu
Puiki knyga, gausu gerų klasikinių receptų, puikiai iliustruota ir puikiai išleista. Jei planuojate vakarėlį Meksikos tema, užteks turėti šią knygą, ir stalas paruoštas.
Knyga patiko. Spalvingos iliustracijos, gardūs ir originalūs receptai, aiškiai viskas parašyta, kaip gaminti vieną ar kitą patiekalą. Patiks kiekvienam, kuriam patinka aštresni ir sotesni patiekalai :)
Labai daili knyga, virtuvės puošmena, žinoma, kaip ir visos Smagurio knygos. Daug gerų receptų.
Knygoje pateikiama įvairių, gan lengvai pagaminamų patiekalų receptų. Paragavusi negalėjau patikėti, kad iš tokių paprastų produktų įmanoma sukurti tokius ypatingus skonius! Nepatiko, kad didžiajai daliai receptų reikalingi produktai, kuriuos galima įsigyti tik Vilniuje esančiame meksikiečių restorane. Ką tada daryti ne vilniečiams? Trenktis į Vilnių tik dėl vieno patiekalo? Labiau tikėtina, kad tas receptas taip ir liks nepanaudotas. Šalia tų ypatingų produktų buvo galima nurodyti alternatyvą, kur panašių būtų galima įsigyti parduotuvėse, esančiose daugumoje šalies gyvenviečių. Kitas minusas - beveik nėra vegetariškų receptų. Be abejo, suprantu, kad didžioji dalis lietuvių - mėsėdžiai, tačiau prie receptų su mėsa buvo galima nurodyti, kokiais vegetariškais produktais ją būtų galima pakeisti. Mano nuomonė: tai puiki receptų knyga, tačiau ji pritaikyta daugiausiai tik mėsėdžiams vilniečiams; kitoms skaitytojų grupėms joje pateikiamą informaciją bus subku pilnai išnaudoti.