Meksikos virtuvė garsėja ne tik aštriais prieskoniais gardintais patiekalais, bet ir puikiais gėrimais bei originaliais saldumynais. Ji puikiai tinka šventėms ar vakarėliams! Šioje knygoje populiaraus Vilniaus restorano „Tres Mexicanos“ šefas José Carlos De León Padilla pristato lietuvių mėgstamiausius meksikietiškus patiekalus ir gėrimus, pritaikytus mūsų stalui.
Dauguma žinovų laikosi nuomonės, jog Meksikos virtuvė yra viena iš penkių ryškiausių bei kūrybiškiausių pasaulyje, tad išbandyt…
Meksikos virtuvė: geriausi receptai šventėms ir vakarėliams - pagaminta Lietuvoje iš prieinamų ir lengvai gaunamų produktų!+ nemokamas atvežimas! | knygos.lt
Knyga patiko. Spalvingos iliustracijos, gardūs ir originalūs receptai, aiškiai viskas parašyta, kaip gaminti vieną ar kitą patiekalą. Patiks kiekvienam, kuriam ...
Knyga patiko. Spalvingos iliustracijos, gardūs ir originalūs receptai, aiškiai viskas parašyta, kaip gaminti vieną ar kitą patiekalą. Patiks kiekvienam, kuriam patinka aštresni ir sotesni patiekalai :)
Miglė N.
2016-06-28
Labai daili knyga, virtuvės puošmena, žinoma, kaip ir visos Smagurio knygos. Daug gerų receptų.
Labai daili knyga, virtuvės puošmena, žinoma, kaip ir visos Smagurio knygos. Daug gerų receptų.
Vaida K.
2016-08-22
Puiki knyga, gausu gerų klasikinių receptų, puikiai iliustruota ir puikiai išleista. Jei planuojate vakarėlį Meksikos tema, užteks turėti šią knygą, ir stalas p...
Puiki knyga, gausu gerų klasikinių receptų, puikiai iliustruota ir puikiai išleista. Jei planuojate vakarėlį Meksikos tema, užteks turėti šią knygą, ir stalas paruoštas.
Meksikos virtuvė garsėja ne tik aštriais prieskoniais gardintais patiekalais, bet ir puikiais gėrimais bei originaliais saldumynais. Ji puikiai tinka šventėms ar vakarėliams! Šioje knygoje populiaraus Vilniaus restorano „Tres Mexicanos“ šefas José Carlos De León Padilla pristato lietuvių mėgstamiausius meksikietiškus patiekalus ir gėrimus, pritaikytus mūsų stalui.
Dauguma žinovų laikosi nuomonės, jog Meksikos virtuvė yra viena iš penkių ryškiausių bei kūrybiškiausių pasaulyje, tad išbandyti jos valgius – būtina. Pradžiuginkite draugus gvakamole, takais, enčiladomis ar karameliniu pyragu ir paragaukite meksikietiškų gėrimų.
Kaina: 10,59 €
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Meksikos virtuvė garsėja ne tik aštriais prieskoniais gardintais patiekalais, bet ir puikiais gėrimais bei originaliais saldumynais. Ji puikiai tinka šventėms ar vakarėliams! Šioje knygoje populiaraus Vilniaus restorano „Tres Mexicanos“ šefas José Carlos De León Padilla pristato lietuvių mėgstamiausius meksikietiškus patiekalus ir gėrimus, pritaikytus mūsų stalui.
Dauguma žinovų laikosi nuomonės, jog Meksikos virtuvė yra viena iš penkių ryškiausių bei kūrybiškiausių pasaulyje, tad išbandyti jos valgius – būtina. Pradžiuginkite draugus gvakamole, takais, enčiladomis ar karameliniu pyragu ir paragaukite meksikietiškų gėrimų.
Atsiliepimai
Vilma V.
2020-05-09
Nelabai patiko.
Evelina
2019-12-18
Patiko
yra yvairiu receptu
Vaida K.
2016-08-22
Puiki knyga, gausu gerų klasikinių receptų, puikiai iliustruota ir puikiai išleista. Jei planuojate vakarėlį Meksikos tema, užteks turėti šią knygą, ir stalas paruoštas.
Skaitytojas
2016-08-08
Knyga patiko. Spalvingos iliustracijos, gardūs ir originalūs receptai, aiškiai viskas parašyta, kaip gaminti vieną ar kitą patiekalą. Patiks kiekvienam, kuriam patinka aštresni ir sotesni patiekalai :)
Miglė N.
2016-06-28
Labai daili knyga, virtuvės puošmena, žinoma, kaip ir visos Smagurio knygos. Daug gerų receptų.
Eglė Š.
2015-10-11
Knygoje pateikiama įvairių, gan lengvai pagaminamų patiekalų receptų. Paragavusi negalėjau patikėti, kad iš tokių paprastų produktų įmanoma sukurti tokius ypatingus skonius!
Nepatiko, kad didžiajai daliai receptų reikalingi produktai, kuriuos galima įsigyti tik Vilniuje esančiame meksikiečių restorane. Ką tada daryti ne vilniečiams? Trenktis į Vilnių tik dėl vieno patiekalo? Labiau tikėtina, kad tas receptas taip ir liks nepanaudotas. Šalia tų ypatingų produktų buvo galima nurodyti alternatyvą, kur panašių būtų galima įsigyti parduotuvėse, esančiose daugumoje šalies gyvenviečių.
Kitas minusas - beveik nėra vegetariškų receptų. Be abejo, suprantu, kad didžioji dalis lietuvių - mėsėdžiai, tačiau prie receptų su mėsa buvo galima nurodyti, kokiais vegetariškais produktais ją būtų galima pakeisti.
Mano nuomonė: tai puiki receptų knyga, tačiau ji pritaikyta daugiausiai tik mėsėdžiams vilniečiams; kitoms skaitytojų grupėms joje pateikiamą informaciją bus subku pilnai išnaudoti.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Nelabai patiko.
Patiko yra yvairiu receptu
Puiki knyga, gausu gerų klasikinių receptų, puikiai iliustruota ir puikiai išleista. Jei planuojate vakarėlį Meksikos tema, užteks turėti šią knygą, ir stalas paruoštas.
Knyga patiko. Spalvingos iliustracijos, gardūs ir originalūs receptai, aiškiai viskas parašyta, kaip gaminti vieną ar kitą patiekalą. Patiks kiekvienam, kuriam patinka aštresni ir sotesni patiekalai :)
Labai daili knyga, virtuvės puošmena, žinoma, kaip ir visos Smagurio knygos. Daug gerų receptų.
Knygoje pateikiama įvairių, gan lengvai pagaminamų patiekalų receptų. Paragavusi negalėjau patikėti, kad iš tokių paprastų produktų įmanoma sukurti tokius ypatingus skonius! Nepatiko, kad didžiajai daliai receptų reikalingi produktai, kuriuos galima įsigyti tik Vilniuje esančiame meksikiečių restorane. Ką tada daryti ne vilniečiams? Trenktis į Vilnių tik dėl vieno patiekalo? Labiau tikėtina, kad tas receptas taip ir liks nepanaudotas. Šalia tų ypatingų produktų buvo galima nurodyti alternatyvą, kur panašių būtų galima įsigyti parduotuvėse, esančiose daugumoje šalies gyvenviečių. Kitas minusas - beveik nėra vegetariškų receptų. Be abejo, suprantu, kad didžioji dalis lietuvių - mėsėdžiai, tačiau prie receptų su mėsa buvo galima nurodyti, kokiais vegetariškais produktais ją būtų galima pakeisti. Mano nuomonė: tai puiki receptų knyga, tačiau ji pritaikyta daugiausiai tik mėsėdžiams vilniečiams; kitoms skaitytojų grupėms joje pateikiamą informaciją bus subku pilnai išnaudoti.