Atsiliepimai
Aprašymas
Vadovėlyje pateikiamos visų rūšių maisto produktų – mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių, miltų, kruopų, prieskonių ir kitų priedų charakteristikos, patiekalų ruošimo technologija.
Schemomis iliustruojama patiekalų gaminimo seka. Yra skyrius apie dietinių patiekalų gaminimo ypatumus.
Nemažai dėmesio skiriama patiekalų patiekimo būdams, puošybai.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas RobeKnyg.
Pardavėjo reitingas: 100%
Vadovėlyje pateikiamos visų rūšių maisto produktų – mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių, miltų, kruopų, prieskonių ir kitų priedų charakteristikos, patiekalų ruošimo technologija.
Schemomis iliustruojama patiekalų gaminimo seka. Yra skyrius apie dietinių patiekalų gaminimo ypatumus.
Nemažai dėmesio skiriama patiekalų patiekimo būdams, puošybai.
Atsiliepimai