Maisto ruošimo technologija
Maisto ruošimo technologija
  • Išparduota
Vadovėlyje pateikiamos visų rūšių maisto produktų – mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių, miltų, kruopų, prieskonių ir kitų priedų charakteristikos, patiekalų ruošimo technologija. Schemomis iliustruojama patiekalų gaminimo seka. Yra skyrius apie dietinių patiekalų gaminimo ypatumus. Nemažai dėmesio skiriama patiekalų patiekimo būdams, puošybai.
0
  • Autorius: V. Juodienė
  • Metai: 1989
  • Puslapiai: 288
  • Formatas: 15 x 22 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Maisto ruošimo technologija | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Vadovėlyje pateikiamos visų rūšių maisto produktų – mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių, miltų, kruopų, prieskonių ir kitų priedų charakteristikos, patiekalų ruošimo technologija.

Schemomis iliustruojama patiekalų gaminimo seka. Yra skyrius apie dietinių patiekalų gaminimo ypatumus.

Nemažai dėmesio skiriama patiekalų patiekimo būdams, puošybai.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Vadovėlyje pateikiamos visų rūšių maisto produktų – mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių, miltų, kruopų, prieskonių ir kitų priedų charakteristikos, patiekalų ruošimo technologija.

Schemomis iliustruojama patiekalų gaminimo seka. Yra skyrius apie dietinių patiekalų gaminimo ypatumus.

Nemažai dėmesio skiriama patiekalų patiekimo būdams, puošybai.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Gaukite 5% nuolaidą