Atsiliepimai
Aprašymas
Autorių Dovilės ir Manto Bajalių knyga „Lietuvos virtuvė" skirta visiems mėgstantiems lietuviškus valgius. Joje beveik 100 išbandytų patiekalų receptų: nuo visų mėgstamų šaltibarščių ir didžkukulių, įvairių virtinių iki troškintos šernienos, kalėdinės žąsies, „Skruzdėlyno" ir medaus torto.
Autorių Dovilės ir Manto Bajalių knyga „Lietuvos virtuvė" skirta visiems mėgstantiems lietuviškus valgius. Joje beveik 100 išbandytų patiekalų receptų: nuo visų mėgstamų šaltibarščių ir didžkukulių, įvairių virtinių iki troškintos šernienos, kalėdinės žąsies, „Skruzdėlyno" ir medaus torto.
Atsiliepimai
-
-
Lina Š.
-
2017-12-26
Rodyti daugiauPuiki knyga, labai gražios nuotraukos.