Lietuvių kulinarijos paveldas
Lietuvių kulinarijos paveldas
1
  • Išparduota
*Išteptas knygos viršelis ir puslapiai! Knyga „Lietuvių kulinarijos paveldas“ išsamiai ir patraukliai pristato tradicinę lietuvišką virtuvę, suformuotą skirtingų regionų mitybos ypatumų. Pateikiamos atskirų Lietuvos regionų tradicinių valgių gaminimo technologijos, maisto ruošimo tradicijos, saviti patiekalų gaminimo receptai. Šiandien pastebimas ypač didelis susidomėjimas autentišku tradiciniu maistu bei jo gamybos technologijomis. Ši knyga ne tik prisideda prie lietuviškos virtuvės tradicij…
0
  • Autorius: Birutė Imbrasienė
  • Leidėjas:
  • Metai: 2009
  • Puslapiai: 176
  • ISBN: 9789955232292
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 16,5 x 23,5 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Lietuvių kulinarijos paveldas | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

*Išteptas knygos viršelis ir puslapiai!

Knyga „Lietuvių kulinarijos paveldas“ išsamiai ir patraukliai pristato tradicinę lietuvišką virtuvę, suformuotą skirtingų regionų mitybos ypatumų. Pateikiamos atskirų Lietuvos regionų tradicinių valgių gaminimo technologijos, maisto ruošimo tradicijos, saviti patiekalų gaminimo receptai.

Šiandien pastebimas ypač didelis susidomėjimas autentišku tradiciniu maistu bei jo gamybos technologijomis. Ši knyga ne tik prisideda prie lietuviškos virtuvės tradicijų gaivinimo, bet ir pristato lietuvių kulinarijos paveldą kaip integralią Lietuvos kultūros dalį.

Ji skirta visiems, besidomintiems lietuvių kulinarijos paveldu, mitybos kultūros raida, kaimyninių šalių kulinarine įtaka, vaišių papročiais, tradicinėmis šventinių, apeiginių ir kasdienių valgių gamybos technologijomis, receptais, regioniniais skirtumais.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


*Išteptas knygos viršelis ir puslapiai!

Knyga „Lietuvių kulinarijos paveldas“ išsamiai ir patraukliai pristato tradicinę lietuvišką virtuvę, suformuotą skirtingų regionų mitybos ypatumų. Pateikiamos atskirų Lietuvos regionų tradicinių valgių gaminimo technologijos, maisto ruošimo tradicijos, saviti patiekalų gaminimo receptai.

Šiandien pastebimas ypač didelis susidomėjimas autentišku tradiciniu maistu bei jo gamybos technologijomis. Ši knyga ne tik prisideda prie lietuviškos virtuvės tradicijų gaivinimo, bet ir pristato lietuvių kulinarijos paveldą kaip integralią Lietuvos kultūros dalį.

Ji skirta visiems, besidomintiems lietuvių kulinarijos paveldu, mitybos kultūros raida, kaimyninių šalių kulinarine įtaka, vaišių papročiais, tradicinėmis šventinių, apeiginių ir kasdienių valgių gamybos technologijomis, receptais, regioniniais skirtumais.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
1 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%