Lietuviška virtuvė: atrasti iš naujo. Beveik 150 improvizuotų kulinarinio paveldo receptų! + praktiški patarimai, padėsiantys atskleisti lietuviškos virtuvės skonių įvairovę!
Lietuviška virtuvė: atrasti iš naujo. Beveik 150 improvizuotų kulinarinio paveldo receptų! + praktiški patarimai, padėsiantys atskleisti lietuviškos virtuvės skonių įvairovę!+ nemokamas atvežimas! | knygos.lt
„Pagaminti rizotą, lazaniją ar tortilijas turbūt jau moka daugelis. Bet labai dažnai sulaukiu klausimų, kaip gaminti cepelinus arba kaip iškepti varškės spurgytes.
Į knygą sudėjau visus atsakymus, patarimus ir idėjas, norėdama kiekvieną įkvėpti išbandyti laiko patikrintus, bet primirštus receptus ir parodyti, kad tikrai nereikia praleisti pusdienio virtuvėje gardžiam naminiam maistui paruošti.“ Autorė Ilona Juciūtė-Čibirkienė – profesionali šefė, kulinarinės „TV3“ laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja, tinklaraščių „Skanus gyvenimas“ ir „Maisto klubas“ kūrėja, dviejų dukrų mama.
„Lietuviška virtuvė. Atrasti iš naujo“ – tai knyga visiems, kas vertina iš kartos į kartą perduodamas tradicijas ir kaskart nostalgiškai prisimena mamos su meile gaminto maisto skonį, nori juo dalytis ir mėgautis namie kartu su savo šeima ar svečiais. Knygoje gausu receptų kiekvienam: smaližiams tortas „Napoleonas“, „Skruzdėlynas“, žagarėliai, o nemėgstantiems saldžiai siūlomos alternatyvos – sūrio spurgytės, bandelės su lašinukais, kibinai ar čeburekai. Taip pat pateikiami jau klasika tapusių lietuvių pamėgtų patiekalų, tokių kaip cepelinai, vėdarai, barščiai, kruopštūs gamybos nurodymai. Knygoje surinkti ir seni geri receptai šventiniam stalui: „Silkė pataluose“, šventinis mėsos slėgtainis, vyniotiniai, baltoji mišrainė ir kt.
„Pagaminti rizotą, lazaniją ar tortilijas turbūt jau moka daugelis. Bet labai dažnai sulaukiu klausimų, kaip gaminti cepelinus arba kaip iškepti varškės spurgytes.
Į knygą sudėjau visus atsakymus, patarimus ir idėjas, norėdama kiekvieną įkvėpti išbandyti laiko patikrintus, bet primirštus receptus ir parodyti, kad tikrai nereikia praleisti pusdienio virtuvėje gardžiam naminiam maistui paruošti.“ Autorė Ilona Juciūtė-Čibirkienė – profesionali šefė, kulinarinės „TV3“ laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja, tinklaraščių „Skanus gyvenimas“ ir „Maisto klubas“ kūrėja, dviejų dukrų mama.
„Lietuviška virtuvė. Atrasti iš naujo“ – tai knyga visiems, kas vertina iš kartos į kartą perduodamas tradicijas ir kaskart nostalgiškai prisimena mamos su meile gaminto maisto skonį, nori juo dalytis ir mėgautis namie kartu su savo šeima ar svečiais. Knygoje gausu receptų kiekvienam: smaližiams tortas „Napoleonas“, „Skruzdėlynas“, žagarėliai, o nemėgstantiems saldžiai siūlomos alternatyvos – sūrio spurgytės, bandelės su lašinukais, kibinai ar čeburekai. Taip pat pateikiami jau klasika tapusių lietuvių pamėgtų patiekalų, tokių kaip cepelinai, vėdarai, barščiai, kruopštūs gamybos nurodymai. Knygoje surinkti ir seni geri receptai šventiniam stalui: „Silkė pataluose“, šventinis mėsos slėgtainis, vyniotiniai, baltoji mišrainė ir kt.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
8 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai