Atsiliepimai
Aprašymas
Atrask natūralios fermentacijos pasaulį – nuo tradicinių raugintų kopūstų iki kimchi, nuo obuolių ir slyvų iki ananasų, o taip pat gira, kombucha ir vandens kefyras. Paprasti receptai, aiškūs patarimai ir spalvingos improvizacijos kiekvienam, norinčiam pasigaminti gyvą, skanų ir saugų maistą namuose.
„Lengvas būdas rauginti ir fermentuoti“ veda nuo pamatų iki kūrybiškų eksperimentų.
Pagrindai:
Daržovės (klasika ir pasaulis):
Egzotikos skyrius:
Gėrimai:
Kodėl verta rauginti namuose?
Kam ši knyga skirta?
Ką tikrai rasi knygoje:
DUK: Ar man reikės specialių įrankių?
Ne. Užteks paprastų stiklainių, rupios druskos be priedų, švaraus vandens ir svarelio (gali būti stiklinis dangtelis). Viskas – jokių brangių priemonių.
DUK: Ar ši knyga tinka visiškiems naujokams?
Taip. Knyga prasideda nuo bazinių principų ir paprastų receptų, o vėliau pereina prie pasaulinių ir egzotiškų variacijų.
DUK: Kuo namų rauginti produktai skiriasi nuo parduotuvinių?
Namų rauginiuose išlieka gyvos bakterijos ir natūralus rūgštumas. Dalis pramoninių produktų pasterizuojami, kad ilgiau stovėtų, todėl gyvybės juose mažiau arba visai nėra. Be to, namuose renkiesi stiklą / keramiką vietoje plastiko.
Pasiruošęs pradėti? Paimk stiklainį, žiupsnį druskos ir pirmą receptą – po kelių dienų turėsi savo pirmąjį, tikrai gyvą raugą.
EXTRA 10 % nuolaida su kodu: NORIU10
Akcija baigiasi už 3d.05:25:42
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Atrask natūralios fermentacijos pasaulį – nuo tradicinių raugintų kopūstų iki kimchi, nuo obuolių ir slyvų iki ananasų, o taip pat gira, kombucha ir vandens kefyras. Paprasti receptai, aiškūs patarimai ir spalvingos improvizacijos kiekvienam, norinčiam pasigaminti gyvą, skanų ir saugų maistą namuose.
„Lengvas būdas rauginti ir fermentuoti“ veda nuo pamatų iki kūrybiškų eksperimentų.
Pagrindai:
Daržovės (klasika ir pasaulis):
Egzotikos skyrius:
Gėrimai:
Kodėl verta rauginti namuose?
Kam ši knyga skirta?
Ką tikrai rasi knygoje:
DUK: Ar man reikės specialių įrankių?
Ne. Užteks paprastų stiklainių, rupios druskos be priedų, švaraus vandens ir svarelio (gali būti stiklinis dangtelis). Viskas – jokių brangių priemonių.
DUK: Ar ši knyga tinka visiškiems naujokams?
Taip. Knyga prasideda nuo bazinių principų ir paprastų receptų, o vėliau pereina prie pasaulinių ir egzotiškų variacijų.
DUK: Kuo namų rauginti produktai skiriasi nuo parduotuvinių?
Namų rauginiuose išlieka gyvos bakterijos ir natūralus rūgštumas. Dalis pramoninių produktų pasterizuojami, kad ilgiau stovėtų, todėl gyvybės juose mažiau arba visai nėra. Be to, namuose renkiesi stiklą / keramiką vietoje plastiko.
Pasiruošęs pradėti? Paimk stiklainį, žiupsnį druskos ir pirmą receptą – po kelių dienų turėsi savo pirmąjį, tikrai gyvą raugą.
Atsiliepimai