Atsiliepimai
Aprašymas
Knyga supažindina su maitinimosi ir maisto gaminimo pagrindais. Knygoje beveik nėra receptų. Jos tikslas – išmokyti gaminti valgį, nekalant receptų, o kaskart atsižvelgiant į konkrečias aplinkybes.
Tai pagrindinių virtuvės technologinių būdų ir paslapčių vadovas, geras patarėjas, kuris padės suprasti pagrindinių maisto gaminimo metodų esmę.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Diana R.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Eglynas.
Pardavėjo reitingas: 99%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Codex.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Vaidosi.
Pardavėjo reitingas: 97%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Pušaitė.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Maksyte.
Pardavėjo reitingas: 77%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas LauraS1.
Pardavėjo reitingas: 94%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Vaidulė.
Pardavėjo reitingas: 99%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Daiva_A.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas AstaCN.
Pardavėjo reitingas: 100%
Knyga supažindina su maitinimosi ir maisto gaminimo pagrindais. Knygoje beveik nėra receptų. Jos tikslas – išmokyti gaminti valgį, nekalant receptų, o kaskart atsižvelgiant į konkrečias aplinkybes.
Tai pagrindinių virtuvės technologinių būdų ir paslapčių vadovas, geras patarėjas, kuris padės suprasti pagrindinių maisto gaminimo metodų esmę.
Atsiliepimai