Konservavimo paslaptys: gardėsių enciklopedija
Konservavimo paslaptys: gardėsių enciklopedija
  • Išparduota
Knygoje pateikiami įvairūs konservavimo būdai ir receptai, aprašoma, kaip ir iš kokių produktų pasigaminti konservuotų uogų, vaisių, daržovių, mėsos atsargų. Leidinio pabaigoje pateikiama išsami knygos turinio rodyklė, pagal kurią skaitytojas lengvai ras jam labiausiai rūpimus konservuojamus produktus ir gaminimo būdus.
0
  • Metai: 2011
  • Puslapiai: 400
  • ISBN: 9786099532202
  • Formatas: 20,5 x 27 x 2,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Konservavimo paslaptys: gardėsių enciklopedija | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Knygoje pateikiami įvairūs konservavimo būdai ir receptai, aprašoma, kaip ir iš kokių produktų pasigaminti konservuotų uogų, vaisių, daržovių, mėsos atsargų.

Leidinio pabaigoje pateikiama išsami knygos turinio rodyklė, pagal kurią skaitytojas lengvai ras jam labiausiai rūpimus konservuojamus produktus ir gaminimo būdus.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Knygoje pateikiami įvairūs konservavimo būdai ir receptai, aprašoma, kaip ir iš kokių produktų pasigaminti konservuotų uogų, vaisių, daržovių, mėsos atsargų.

Leidinio pabaigoje pateikiama išsami knygos turinio rodyklė, pagal kurią skaitytojas lengvai ras jam labiausiai rūpimus konservuojamus produktus ir gaminimo būdus.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%