Atsiliepimai
Aprašymas
Man jau beveik šimtas metų. Prisimenu laikus, kurie dabar kai kam atrodo gili senovė, kai kaimo žmonės naudojo daugybę laiko patikrintų būdų, kad išsaugotų užaugintas gėrybes per žiemą. Labai norėčiau, kad išliktų ateičiai, kulinarijos istorijai tai, ką žinau, ką praktiškai išbandžiau, ką vadinu konservavimo klasika. Neabejoju, kad ir šiandien kulinarija besidomintiems tautiečiams tų mano žinių prireiks. Todėl ryžausi dar vienam gyvenimo žingsniui – pakartotinai išleisti prieš daugelį metų parašytą savo konservavimo knygą.
Man jau beveik šimtas metų. Prisimenu laikus, kurie dabar kai kam atrodo gili senovė, kai kaimo žmonės naudojo daugybę laiko patikrintų būdų, kad išsaugotų užaugintas gėrybes per žiemą. Labai norėčiau, kad išliktų ateičiai, kulinarijos istorijai tai, ką žinau, ką praktiškai išbandžiau, ką vadinu konservavimo klasika. Neabejoju, kad ir šiandien kulinarija besidomintiems tautiečiams tų mano žinių prireiks. Todėl ryžausi dar vienam gyvenimo žingsniui – pakartotinai išleisti prieš daugelį metų parašytą savo konservavimo knygą.
Atsiliepimai
Puikus leidinys, išsamios žinios, autorės viso gyvenimo patirtis, o gal ir dar daugiau.
labai patiko
Labai puiki kyga.