Atsiliepimai
Aprašymas
Konservavimas - nė mėnesio darbas: nuo pat vasaros pradžios imamės ruošti rūgštynių, špinatų ir rabarbarų atsargas. Nespėjame nė apsidairyti, kai daržuose prisirpsta braškės, kai vieni kitus pradeda vytis agurkai, mėlynės, pomidorai, vyšnios, obuoliai...
Geros šeimininkės atsipučia tik spalį, kai sandėliukų lentynose jau surikiuoti pustašoniai stiklainiai net su moliūgais ir šermukšniais. Užtat žiemą šis vargas atsipirks su kaupu: naminiai konservai ne tik pigesni, bet ir daug skanesni, be to, kur kas sveikesni už parduotuvėse randamus maisto produktus.
Šioje knygoje siūlome jums net 150 sūdymo, rauginimo ir marinavimo receptų, tad išsirinkti tikrai bus iš ko.
Konservavimas - nė mėnesio darbas: nuo pat vasaros pradžios imamės ruošti rūgštynių, špinatų ir rabarbarų atsargas. Nespėjame nė apsidairyti, kai daržuose prisirpsta braškės, kai vieni kitus pradeda vytis agurkai, mėlynės, pomidorai, vyšnios, obuoliai...
Geros šeimininkės atsipučia tik spalį, kai sandėliukų lentynose jau surikiuoti pustašoniai stiklainiai net su moliūgais ir šermukšniais. Užtat žiemą šis vargas atsipirks su kaupu: naminiai konservai ne tik pigesni, bet ir daug skanesni, be to, kur kas sveikesni už parduotuvėse randamus maisto produktus.
Šioje knygoje siūlome jums net 150 sūdymo, rauginimo ir marinavimo receptų, tad išsirinkti tikrai bus iš ko.
Atsiliepimai