Konservavimas: lengvai ir paprastai
Konservavimas: lengvai ir paprastai
1
  • Išparduota
„Konservavimas. Lengvai ir paprastai" – tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai, paprastai ir sveikai! Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto…
0
  • Leidėjas:
  • Metai: 2016
  • Puslapiai: 240
  • ISBN: 9786094730092
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 17 x 24 x 2 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Konservavimas: lengvai ir paprastai | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

„Konservavimas. Lengvai ir paprastai" – tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai, paprastai ir sveikai!

Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę.

Knygoje „Konservavimas. Lengvai ir paprastai" rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


„Konservavimas. Lengvai ir paprastai" – tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai, paprastai ir sveikai!

Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas. Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę.

Knygoje „Konservavimas. Lengvai ir paprastai" rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
1 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%