21,59 €
Kodėl mes valgome (per daug). Naujas mokslas apie apetitą
Kodėl mes valgome (per daug). Naujas mokslas apie apetitą
19,21 €
21,59 €
  • Turime sandėlyje
„The Sunday Times“ bestseleris apie naująjį svorio reguliavimo mokslą ir tai, kaip tobulinti figūrą neskaičiuojant kalorijų.
19.21 2024-09-16 07:59:00
  • Originalus pavadinimas: Why We Eat (Too Much): The New Science of Appetite
  • Autorius: Andrew Jenkinson
  • Leidėjas:
  • Metai: 2024
  • Puslapiai: 336
  • ISBN: 9786090162224
  • Formatas: 14,5 x 21,5 x 2,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Diana Urbonė

Kodėl mes valgome (per daug). Naujas mokslas apie apetitą | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Naujas mokslas apie apetitą.

„The Sunday Times“ bestseleris apie naująjį svorio reguliavimo mokslą ir tai, kaip tobulinti figūrą neskaičiuojant kalorijų.

  • Kodėl taip sunku kontroliuoti svorį vadovaujantis dabartiniais medicinos ir mitybos specialistų patarimais?
  • Kas gali duoti priešingus, nei tikitės, rezultatus norint nepriaugti svorio?
  • Kokios geriausios ilgalaikės svorio reguliavimo strategijos?
  • Kodėl daugybė žmonių jaučiasi įkalinti dietų ir negali iš jų ištrūkti?

Atsakymai į šiuos ir daugybę kitų aktualių klausimų – stereotipus laužančioje daktaro Andrew Jenkinsono knygoje.

Pastaruosius 15 metų bariatrinės (svorio sutrikimų ir gydymo) chirurgijos gydytojas daktaras Andrew Jenkinsonas konsultuoja žmones, įstrigusius nesibaigiančiame dietų pragare. Tūkstančiams pacientų padėjęs medikas nagrinėja konkrečius savo praktikos atvejus ir pasakoja apie metabolizmo mokslą, leidžiantį visiškai naujai pažvelgti į tai, kaip veikia mūsų apetitas.

Šiame praktiniame vadove dr. A. Jenkinsonas dekonstruoja giliai įsišaknijusius mitus apie mūsų kūną ir nuodugniai aiškina, kodėl dietos dažnai duoda priešingą, nei tikimės, rezultatą. Specialistas smulkiai nagrinėja kiekvieną mitybos aspektą – nuo skirtumo tarp gerųjų ir blogųjų riebalų iki hormonų, paveldimumo ir genų mutacijų įtakos svoriui.

***

„Įspūdingas žvilgsnis į mūsų apetito prigimtį ir mokslą apie metabolizmą.“ – „Vogue“

„Paveiki knyga... Radikaliai naujas požiūris į svorio metimą.“ – „Sunday Times“

„Įspūdingas, kvapą gniaužiantis mokslo veikalas.“ – ITV

„Tiksli, išraiškinga, aiški ir maloniai skaitoma. Tai knyga, kurią tiesiog reikėjo parašyti.“ – Joanna Blythman, žurnalistė, knygų „Swallow This“, „Bad Food Britain“, „The Food We Eat“ autorė.

„Mitus apie dietas ir svorio metimą paneigianti knyga.“ – „Telegraph“

„Knyga, atskleidžianti tiesą apie svorio metimą.“ – Dr. Rangan Chatterjee

EXTRA 11 %nuolaida

19,21 €
21,59 €
Turime sandėlyje

Kupono kodas: TOP

Akcija baigiasi už 1d.15:02:45

Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.

Prisijunkite ir už šią prekę
gausite 0,22 Knygų Eurų!?

Naujas mokslas apie apetitą.

„The Sunday Times“ bestseleris apie naująjį svorio reguliavimo mokslą ir tai, kaip tobulinti figūrą neskaičiuojant kalorijų.

  • Kodėl taip sunku kontroliuoti svorį vadovaujantis dabartiniais medicinos ir mitybos specialistų patarimais?
  • Kas gali duoti priešingus, nei tikitės, rezultatus norint nepriaugti svorio?
  • Kokios geriausios ilgalaikės svorio reguliavimo strategijos?
  • Kodėl daugybė žmonių jaučiasi įkalinti dietų ir negali iš jų ištrūkti?

Atsakymai į šiuos ir daugybę kitų aktualių klausimų – stereotipus laužančioje daktaro Andrew Jenkinsono knygoje.

Pastaruosius 15 metų bariatrinės (svorio sutrikimų ir gydymo) chirurgijos gydytojas daktaras Andrew Jenkinsonas konsultuoja žmones, įstrigusius nesibaigiančiame dietų pragare. Tūkstančiams pacientų padėjęs medikas nagrinėja konkrečius savo praktikos atvejus ir pasakoja apie metabolizmo mokslą, leidžiantį visiškai naujai pažvelgti į tai, kaip veikia mūsų apetitas.

Šiame praktiniame vadove dr. A. Jenkinsonas dekonstruoja giliai įsišaknijusius mitus apie mūsų kūną ir nuodugniai aiškina, kodėl dietos dažnai duoda priešingą, nei tikimės, rezultatą. Specialistas smulkiai nagrinėja kiekvieną mitybos aspektą – nuo skirtumo tarp gerųjų ir blogųjų riebalų iki hormonų, paveldimumo ir genų mutacijų įtakos svoriui.

***

„Įspūdingas žvilgsnis į mūsų apetito prigimtį ir mokslą apie metabolizmą.“ – „Vogue“

„Paveiki knyga... Radikaliai naujas požiūris į svorio metimą.“ – „Sunday Times“

„Įspūdingas, kvapą gniaužiantis mokslo veikalas.“ – ITV

„Tiksli, išraiškinga, aiški ir maloniai skaitoma. Tai knyga, kurią tiesiog reikėjo parašyti.“ – Joanna Blythman, žurnalistė, knygų „Swallow This“, „Bad Food Britain“, „The Food We Eat“ autorė.

„Mitus apie dietas ir svorio metimą paneigianti knyga.“ – „Telegraph“

„Knyga, atskleidžianti tiesą apie svorio metimą.“ – Dr. Rangan Chatterjee

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
× promo banner