Atsiliepimai
Aprašymas
Antrojoje knygoje ne tik gausu seilę varvinti skatinančių įvairiataučių skanėstų receptų, ši knyga įdomi ir naudinga – pateikiama daug istorinių žinių apie duoną, jos kepimo, laikymo, valgymo ypatumus skirtingose kultūrose. Rasite ir informacijos apie duonos tradicijas, kepinių laikymo bei atšviežinimo rekomendacijas, svarbių patarimų ir kt. vertingų žinių, kurios pravers gaminant.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas namubiblioteka.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Tomka.
Pardavėjo reitingas: 94%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Lik.Ieva.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Virginijus.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Vito.
Pardavėjo reitingas: 100%
Antrojoje knygoje ne tik gausu seilę varvinti skatinančių įvairiataučių skanėstų receptų, ši knyga įdomi ir naudinga – pateikiama daug istorinių žinių apie duoną, jos kepimo, laikymo, valgymo ypatumus skirtingose kultūrose. Rasite ir informacijos apie duonos tradicijas, kepinių laikymo bei atšviežinimo rekomendacijas, svarbių patarimų ir kt. vertingų žinių, kurios pravers gaminant.
Atsiliepimai