Atsiliepimai
Aprašymas
Bruno Hinterwirtho „Kelnerio vadovas“ – tai ne tik puikus vadovėlis būsimiems kavinių ir restoranų padavėjams. Šis gausiai iliustruotas leidinys galėtų būti visų maitinimo įmonių darbuotojų paranknė knyga. Joje išsamiai aptariami įvairūs aptarnaujančio personalo darbo aspektai:
Leidinys tikrai praverstų ir stropioms namų šeimininkėms, besirūpinančioms ne tik sočiu ir sveiku maistu , bet ir stalo estetika.
Bruno Hinterwirtho „Kelnerio vadovas“ – tai ne tik puikus vadovėlis būsimiems kavinių ir restoranų padavėjams. Šis gausiai iliustruotas leidinys galėtų būti visų maitinimo įmonių darbuotojų paranknė knyga. Joje išsamiai aptariami įvairūs aptarnaujančio personalo darbo aspektai:
Leidinys tikrai praverstų ir stropioms namų šeimininkėms, besirūpinančioms ne tik sočiu ir sveiku maistu , bet ir stalo estetika.
Atsiliepimai