Juslinis gaminių vertinimas
Juslinis gaminių vertinimas
1
  • Išparduota.
Leidinyje aprašomos maisto gaminių juslinės savybės (išvaizda, kvapas, skonis, tekstūra) ir jų vertinimo metodologija, juslinės analizės atlikimo sąlygos, fiziologiniai ir psichologiniai vertinimo veiksniai, nagrinėjami pagrindiniai tarptautinėje praktikoje taikomi juslinio vertinimo metodai, vertintojų atrankos ir mokymo būdai. Mokomoji knyga skirta maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų studentams. Leidinys gali būti naudingas maisto mokslo ir maisto produktų technologijos magi…
  • Autorius: Loreta Bašinskienė
  • Leidėjas:
  • Metai: 2011
  • Puslapiai: 108
  • ISBN: 9786090201619
  • Formatas: 15 x 21 x 0,3 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Juslinis gaminių vertinimas minkšti viršeliai - 2011

Atsiliepimai

Aprašymas

Leidinyje aprašomos maisto gaminių juslinės savybės (išvaizda, kvapas, skonis, tekstūra) ir jų vertinimo metodologija, juslinės analizės atlikimo sąlygos, fiziologiniai ir psichologiniai vertinimo veiksniai, nagrinėjami pagrindiniai tarptautinėje praktikoje taikomi juslinio vertinimo metodai, vertintojų atrankos ir mokymo būdai. Mokomoji knyga skirta maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų studentams. Leidinys gali būti naudingas maisto mokslo ir maisto produktų technologijos magistrantams, studijuojantiems modulį „Naujų maisto produktų kūrimas", taip pat maisto pramonės specialistams, dirbantiems maisto produktų kokybės kontrolės ir naujų gaminių kūrimo srityse.

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Loreta Bašinskienė
  • Leidėjas: Technologija
  • Metai: 2011
  • Puslapiai: 108
  • ISBN: 9786090201619
  • Formatas: 15 x 21 x 0,3 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
1 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 0%
  • 4
  • 0%
  • 3
  • 0%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%