Jaunystės fermentas
Jaunystės fermentas
3
  • Išparduota
Hiromi Shinya (g. 1935) – garsus japonų kilmės amerikiečių gastroenterologas, kelių išradimų autorius. Jis profesoriauja įvairiose Amerikos gydymo įstaigose, dirba patarėju Japonijos klinikose, skaito paskaitas visame pasaulyje. Jo knygos „Fermentų faktorius“ ir „Mikrobų faktorius“ – tarptautiniai bestseleriai, privertę daugelį pakeisti supratimą apie žmogaus organizmą, mitybą, mediciną ir sveikatą. Artėjanti sveikatos revoliucija veikia pasaulinę medicinos praktiką. Nauja mąstysena apie sveika…
0
  • Originalus pavadinimas: The Rejuvenation Enzyme
  • Autorius: Hiromi Shinya
  • Leidėjas:
  • Metai: 2013
  • Puslapiai: 144
  • ISBN: 9789955164623
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 14 x 21 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Birutė Tumienė

Jaunystės fermentas | Hiromi Shinya | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Hiromi Shinya (g. 1935) – garsus japonų kilmės amerikiečių gastroenterologas, kelių išradimų autorius. Jis profesoriauja įvairiose Amerikos gydymo įstaigose, dirba patarėju Japonijos klinikose, skaito paskaitas visame pasaulyje. Jo knygos „Fermentų faktorius“ ir „Mikrobų faktorius“ – tarptautiniai bestseleriai, privertę daugelį pakeisti supratimą apie žmogaus organizmą, mitybą, mediciną ir sveikatą. Artėjanti sveikatos revoliucija veikia pasaulinę medicinos praktiką. Nauja mąstysena apie sveikatą prasideda suvokus, kad žmonės – gamtos dalis, ir sveikatą išsaugoti gali tik su ja sutardami.

Perskaitę „Jaunystės fermentą“ suprasite, kodėl dabarties žmones vargina prasta sveikata, lėtinis nuovargis ir senkanti energija – kitais žodžiais tariant, silpstančios gyvybinės jėgos. Mes esame savo pačių klestėjimo aukos, nes valgome per daug ir per dažnai. O kai išsivysto įprotis nuolatos sotintis, pasirodo, kad atėmėme iš savęs galimybę aktyvinti savo organizmo atsinaujinimo fermentus ir ląstelių atliekų perdirbimą. Mums nuolat kartojama, ką ir kiek turėtume valgyti, kad gyventume sveikai. Ar klausome šių nurodymų? Ar mokomės, ko turėtume nevalgyti, kad detoksikuotume ląsteles ir atgaivintume organizmą?

Autorius pateikia ir paaiškina septynias auksines puikios sveikatos taisykles.

• Tinkama dieta;
• Geras vanduo;
• Reguliarus tuštinimasis;
• Saikinga mankšta;
• Pakankamas poilsis;
• Kvėpavimas ir meditacija;
• Džiaugsmas ir meilė.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Hiromi Shinya (g. 1935) – garsus japonų kilmės amerikiečių gastroenterologas, kelių išradimų autorius. Jis profesoriauja įvairiose Amerikos gydymo įstaigose, dirba patarėju Japonijos klinikose, skaito paskaitas visame pasaulyje. Jo knygos „Fermentų faktorius“ ir „Mikrobų faktorius“ – tarptautiniai bestseleriai, privertę daugelį pakeisti supratimą apie žmogaus organizmą, mitybą, mediciną ir sveikatą. Artėjanti sveikatos revoliucija veikia pasaulinę medicinos praktiką. Nauja mąstysena apie sveikatą prasideda suvokus, kad žmonės – gamtos dalis, ir sveikatą išsaugoti gali tik su ja sutardami.

Perskaitę „Jaunystės fermentą“ suprasite, kodėl dabarties žmones vargina prasta sveikata, lėtinis nuovargis ir senkanti energija – kitais žodžiais tariant, silpstančios gyvybinės jėgos. Mes esame savo pačių klestėjimo aukos, nes valgome per daug ir per dažnai. O kai išsivysto įprotis nuolatos sotintis, pasirodo, kad atėmėme iš savęs galimybę aktyvinti savo organizmo atsinaujinimo fermentus ir ląstelių atliekų perdirbimą. Mums nuolat kartojama, ką ir kiek turėtume valgyti, kad gyventume sveikai. Ar klausome šių nurodymų? Ar mokomės, ko turėtume nevalgyti, kad detoksikuotume ląsteles ir atgaivintume organizmą?

Autorius pateikia ir paaiškina septynias auksines puikios sveikatos taisykles.

• Tinkama dieta;
• Geras vanduo;
• Reguliarus tuštinimasis;
• Saikinga mankšta;
• Pakankamas poilsis;
• Kvėpavimas ir meditacija;
• Džiaugsmas ir meilė.

Atsiliepimai

    • SIGITA M.
    • 2019-08-15

    Gera knyga . Aciu

Rodyti daugiau
3 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%