Atsiliepimai
Aprašymas
Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą.
Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai.
Knyga „Grybai ant stalo“ – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.
EXTRA 25 % nuolaida
Kupono kodas: EXTRA
Akcija baigiasi už 1d.10:10:31
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas DeimaG.
Pardavėjo reitingas: 94%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Virginijus.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas JurgutėB.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas ŽanetaTa.
Pardavėjo reitingas: Naujokas
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas AntPau.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Pūkė.
Pardavėjo reitingas: 97%
Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą.
Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai.
Knyga „Grybai ant stalo“ – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius.
Atsiliepimai
Nors ši knyga kupina įdomių receptų, negailėsiu jai kritikos. Visų pirma, dauguma pateikiamų receptų yra tipiškai lietuviški - riebūs ir sunkūs; tokie patiekalai žmonėms įtinka ne dėl ypatingo skonio, bet dėl riebalų pertekliaus juose. Nerekomenduočiau šios knygos žmonėms, kurių dienotvarkė įtempta - dauguma joje esančių receptų reikalauja nemažai laiko, Vegetarus, o ypač veganus ji nuvils. Vegetariškų receptų toje mėsos jūroje vieną kitą dar įmanoma rasti, tačiau veganiškų - niekaip. Turint omeny, kad grybai yra svarbi veganų raciono dalis ir turi daugybę medžiagų, kurių šiaip veganams trūktų, tikrai pikta, kad knygoje apie grybus neįmanoma rasti veganiškų receptų. Dar šios knygos nerekomenduočiau pradedantiesiems - šie receptai gana sudėtingi; tie, kurie neišgali vienu metu nusipirkti gausybės įvairiausių produktų tik vienam patiekalui, iš šios knygos kažko itin gero taip pat negaus. Naudingiausia šios knygos savybė - tai, kad jos gale aprašomi būdai, kaip kaupti grybus žiemai.