Grūdų ir konditerijos mokslas ir technologija. Laboratoriniai darbai
Grūdų ir konditerijos mokslas ir technologija. Laboratoriniai darbai
  • Išparduota
Leidinyje aprašyti grūdų saugos įvertinimo naujųjų metodų vystymo principai, netradicinių duonos, makaronų ir konditerijos gamybos teoriniai pagrindai ir jos realizavimo ypatumai. Norėdami suprasti technologinių procesų ir analizės metodų vystymo esmę, būsimieji maisto pramonės šakų specialistai turi išmanyti gamybos realizavimo ypatumus. Šioje mokomojoje knygoje susisteminta informacija, skirta būsimiesiems specialistams, kurie plėtos šiuolaikinius technologinius procesus ir kokybės analizės m…
0

Grūdų ir konditerijos mokslas ir technologija. Laboratoriniai darbai | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Leidinyje aprašyti grūdų saugos įvertinimo naujųjų metodų vystymo principai, netradicinių duonos, makaronų ir konditerijos gamybos teoriniai pagrindai ir jos realizavimo ypatumai. Norėdami suprasti technologinių procesų ir analizės metodų vystymo esmę, būsimieji maisto pramonės šakų specialistai turi išmanyti gamybos realizavimo ypatumus. Šioje mokomojoje knygoje susisteminta informacija, skirta būsimiesiems specialistams, kurie plėtos šiuolaikinius technologinius procesus ir kokybės analizės metodus.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Leidinyje aprašyti grūdų saugos įvertinimo naujųjų metodų vystymo principai, netradicinių duonos, makaronų ir konditerijos gamybos teoriniai pagrindai ir jos realizavimo ypatumai. Norėdami suprasti technologinių procesų ir analizės metodų vystymo esmę, būsimieji maisto pramonės šakų specialistai turi išmanyti gamybos realizavimo ypatumus. Šioje mokomojoje knygoje susisteminta informacija, skirta būsimiesiems specialistams, kurie plėtos šiuolaikinius technologinius procesus ir kokybės analizės metodus.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%