Atsiliepimai
Aprašymas
„Gero maisto dienoraštis. Pavasaris“ tai antroji knygų serijos „Gero maisto dienoraštis“ knyga (pirmoji buvo skirta žiemos sezonui). Ji turėtų patikti tiems, kurie pavasarį nori maitintis natūraliai sveikiau. Knygoje rasite gardžių sezoninių patiekalų su valgomais daigais, laukinėmis dilgėlėmis, pavasariniais ridikėliais, smidrais, rabarbarais receptų. Joje daug dėmesio skiriama sveikiau paruoštoms velykinėms vaišėms: lengviems kiaušinių ir mėsos patiekalams, šventiniams saldumynams be kvietinių miltų ir cukraus.
Knygų serija „Gero maisto dienoraštis“ sugulė į keturias, skirtingiems metų laikams skirtas knygas. Tai dienoraščio forma parašytos kulinarinės knygos, kiekvienai metų dienai jose rasite po vieną ne tik skanų, bet ir sveiką receptą. Iš viso dienoraštyje 365 receptai, tiek pat, kiek metuose dienų. Po kiekvienu receptu skaitykite dietistės komentarą, kuris patvirtins patiekalo naudingumą. Receptai labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminami, po jais tokie ženkleliai: „Be cukraus“, „Be glitimo“, „Be laktozės“.
Knyga „Gero maisto dienoraštis. Žiema“ skiriama visiems, norintiems šaltuoju metų laiku maitintis sveikiau. Joje rasite gardžių sezoninių daržovių, žuvų receptų, skirtų adventui ir Kūčioms, skanių ir naudingų mėsos patiekalų, saldumynų receptų Kalėdoms ir Naujųjų metų šventei ir aibę skanumynų be cukraus receptų, tinkančių Kalėdų dovanų gamybai. Vasario skyriuje visas kalnas be kvietinių miltų kepamų blynų ir blynelių receptų, skirtų Užgavėnėms.
Knygų serija „Gero maisto dienoraštis“ sugulė į keturias, skirtingiems metų laikams skirtas knygas. Tai dienoraščio forma parašytos kulinarinės knygos, kiekvienai metų dienai jose rasite po vieną ne tik skanų, bet ir sveiką receptą. Iš viso dienoraštyje 365 receptai, tiek pat, kiek metuose dienų. Po kiekvienu receptu skaitykite dietistės komentarą, kuris patvirtins patiekalo naudingumą. Receptai labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminami, po jais tokie ženkleliai: „Be cukraus“, „Be glitimo“, „Be laktozės“.
„Gero maisto dienoraštis. Pavasaris“ tai antroji knygų serijos „Gero maisto dienoraštis“ knyga (pirmoji buvo skirta žiemos sezonui). Ji turėtų patikti tiems, kurie pavasarį nori maitintis natūraliai sveikiau. Knygoje rasite gardžių sezoninių patiekalų su valgomais daigais, laukinėmis dilgėlėmis, pavasariniais ridikėliais, smidrais, rabarbarais receptų. Joje daug dėmesio skiriama sveikiau paruoštoms velykinėms vaišėms: lengviems kiaušinių ir mėsos patiekalams, šventiniams saldumynams be kvietinių miltų ir cukraus.
Knygų serija „Gero maisto dienoraštis“ sugulė į keturias, skirtingiems metų laikams skirtas knygas. Tai dienoraščio forma parašytos kulinarinės knygos, kiekvienai metų dienai jose rasite po vieną ne tik skanų, bet ir sveiką receptą. Iš viso dienoraštyje 365 receptai, tiek pat, kiek metuose dienų. Po kiekvienu receptu skaitykite dietistės komentarą, kuris patvirtins patiekalo naudingumą. Receptai labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminami, po jais tokie ženkleliai: „Be cukraus“, „Be glitimo“, „Be laktozės“.
Knyga „Gero maisto dienoraštis. Žiema“ skiriama visiems, norintiems šaltuoju metų laiku maitintis sveikiau. Joje rasite gardžių sezoninių daržovių, žuvų receptų, skirtų adventui ir Kūčioms, skanių ir naudingų mėsos patiekalų, saldumynų receptų Kalėdoms ir Naujųjų metų šventei ir aibę skanumynų be cukraus receptų, tinkančių Kalėdų dovanų gamybai. Vasario skyriuje visas kalnas be kvietinių miltų kepamų blynų ir blynelių receptų, skirtų Užgavėnėms.
Knygų serija „Gero maisto dienoraštis“ sugulė į keturias, skirtingiems metų laikams skirtas knygas. Tai dienoraščio forma parašytos kulinarinės knygos, kiekvienai metų dienai jose rasite po vieną ne tik skanų, bet ir sveiką receptą. Iš viso dienoraštyje 365 receptai, tiek pat, kiek metuose dienų. Po kiekvienu receptu skaitykite dietistės komentarą, kuris patvirtins patiekalo naudingumą. Receptai labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminami, po jais tokie ženkleliai: „Be cukraus“, „Be glitimo“, „Be laktozės“.
Atsiliepimai