39,82 €
53,09 €
-25% su kodu: ENG25
Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation
Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation
39,82
53,09 €
  • Išsiųsime per 12–18 d.d.
Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more.
  • Extra -25 % nuolaida šiai knygai su kodu: ENG25

Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation (el. knyga) (skaityta knyga) | knygos.lt

Atsiliepimai

(4.56 Goodreads įvertinimas)

Aprašymas

Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more.

EXTRA 25 % nuolaida su kodu: ENG25

39,82
53,09 €
Išsiųsime per 12–18 d.d.

Akcija baigiasi už 5d.15:45:03

Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.

Prisijunkite ir už šią prekę
gausite 0,53 Knygų Eurų!?
Įsigykite dovanų kuponą
Daugiau

Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)