Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai
Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai
2
  • Išparduota.
„Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų. Čia rasite…
  • Autorius: Sud. Daiva Dmuchovska
  • Leidėjas:
  • Metai: 2014
  • Puslapiai: 200
  • ISBN: 9786098090581
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 25 x 25,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai Kieti viršeliai - 2014

Atsiliepimai

    • Alina J.
    • 2016-08-22

    Puiki knyga,receptai pateikti paprastai,išsamiai ir aiškiai.

    Puiki knyga,receptai pateikti paprastai,išsamiai ir aiškiai.

Aprašymas

„Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tai receptų knyga, visus mėgstančius gaminti supažindinanti su dvidešimt šešių Europos šalių virtuvėmis ir tų šalių maisto gaminimo tradicijomis.

Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 patiekalų receptų, atskleidžiančių visų Europos regionų – Šiaurės, Rytų, Vidurio, Vakarų, Pietų ir Užkaukazės – virtuvės tradicijas. Atrinktų patiekalų receptai nesudėtingi, puikiai pagaminami iš įprastų, lengvai Lietuvoje įsigijamų produktų.

Čia rasite taip mėgstamų itališkų, prancūziškų, graikiškų ir ispaniškų patiekalų receptų, susipažinsite su paprasta ir skania Jungtinės Karalystės, airių, ypač sočia čekų virtuve, ypatingais Kaukazo patiekalais, sužinosite, ką mėgsta estai, švedai, danai, belgai, austrai ir kiti europiečiai.

Mėgstantys tradicinę virtuvę ir kartu nebijantys įsileisti naujų vėjų, tikrai ras puikių receptų, kaip pasigaminti įvairių užkandžių, sriubų, mėsos, daržovių, kruopų, makaronų patiekalų, išsikepti skanių pyragų, sausainių ir tortų. Ši knyga – puiki pagalbininkė, ieškantiems naujų skonių, kuriantiems savo receptus, norintiems paįvairinti kasdienį ar šventinį stalą, mėgstantiems rengti teminius draugų vakarėlius ar šeimos šventes!

„Europos šalių virtuvė: kulinarinės tradicijos ir receptai“ – tarsi stiprus europietiškų skonių ir aromatų gūsis, plūstelėjęs į Jūsų namus.

Skanaus!

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Sud. Daiva Dmuchovska
  • Leidėjas: Terra Publica
  • Metai: 2014
  • Puslapiai: 200
  • ISBN: 9786098090581
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 25 x 25,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Atsiliepimai

    • Alma j.
    • 2016-08-22

    Labai graziai iliustruota knyga su paveiksleliais, gerai dovana kiekvienam, tikrai lb idomi, aprasyta apie valstybe apie jos patiekalus

    • Alina J.
    • 2016-08-22

    Puiki knyga,receptai pateikti paprastai,išsamiai ir aiškiai.

    • Ramunė K.
    • 2016-02-02

    Lengvi, įdomūs ir skanūs receptai, tinkantys kiekvienam virtuvės paslapčių mėgėjui. Įvertins ir gaminantys, ir ragaujantys :)

Rodyti daugiau
2 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 33%
  • 4
  • 0%
  • 3
  • 0%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%