Atsiliepimai
Aprašymas
„Džiaugsmo virtuvė" – tai pažintinė gastronominė knyga apie viduramžių vienuolę, mistikę, Bažnyčios mokytoją, gydytoją, žolininkę, filosofę, muzikę ir šviesuolę Šv. Hildegardą Bingenietę. Tai savo epochą pralenkusi kūrėja, kurią dėl universalumo galime vadinti moteriškąja Leonardo da Vinci pirmtake. Knyga suteikia progą ne tik susipažinti su šios ypatingos moters biografija, bet ir sužinoti jos puoselėtos sveikos mitybos principus iš gamtos, suteikiančius tikro džiaugsmo. Knygoje pateikiami 56 šiuolaikiškai interpretuoti patiekalų receptai, kuriuos įkvėpė Šv. Hildegarda. 28 sezoniniai augalai iš mūsų laukų, pievų, daržų ir sodų – iš pirmo žvilgsnio, neįmantrūs ir gerai žinomi, – savyje slepia neįtikėtiną gyvastį ir dar neatrastus skonius. Laikas atrasti iš naujo seniai pamirštą, gardų sezoninį augalinį maistą, kuris natūraliai gydo ir teikia džiaugsmą.
Knygoje rasite:
• Šv. Hildegardos Bingenietės biografiją
• 28 augalų istorijos ir sveikatos patarimus
• 56 patiekalų receptus, sukurtus laikantis Šv. Hildegardos patarimų, pritaikytus prie šių dienų produktų ir skonių
• 50 iliustracijų ir 15 fotografijų
Jolita Bernotienė – ekonomistė, istorijos ir gastronomijos entuziastė, Vilniaus miesto gidė, knygų „Karalienės Bonos virtuvė" ir „Ponios Smetonienės virtuvė" sumanytoja ir bendraautorė.
Onutė Grigaitė – gamtos mokslų daktarė, ekologė, tirianti augmeniją, knygos „Raiste" bendraautorė, gamtos gidė.
EXTRA 10 % nuolaida
Kupono kodas: NORIU10
Akcija baigiasi už 20:07:01
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas MargaP.
Pardavėjo reitingas: 0%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Daiva Gu.
Pardavėjo reitingas: 100%
„Džiaugsmo virtuvė" – tai pažintinė gastronominė knyga apie viduramžių vienuolę, mistikę, Bažnyčios mokytoją, gydytoją, žolininkę, filosofę, muzikę ir šviesuolę Šv. Hildegardą Bingenietę. Tai savo epochą pralenkusi kūrėja, kurią dėl universalumo galime vadinti moteriškąja Leonardo da Vinci pirmtake. Knyga suteikia progą ne tik susipažinti su šios ypatingos moters biografija, bet ir sužinoti jos puoselėtos sveikos mitybos principus iš gamtos, suteikiančius tikro džiaugsmo. Knygoje pateikiami 56 šiuolaikiškai interpretuoti patiekalų receptai, kuriuos įkvėpė Šv. Hildegarda. 28 sezoniniai augalai iš mūsų laukų, pievų, daržų ir sodų – iš pirmo žvilgsnio, neįmantrūs ir gerai žinomi, – savyje slepia neįtikėtiną gyvastį ir dar neatrastus skonius. Laikas atrasti iš naujo seniai pamirštą, gardų sezoninį augalinį maistą, kuris natūraliai gydo ir teikia džiaugsmą.
Knygoje rasite:
• Šv. Hildegardos Bingenietės biografiją
• 28 augalų istorijos ir sveikatos patarimus
• 56 patiekalų receptus, sukurtus laikantis Šv. Hildegardos patarimų, pritaikytus prie šių dienų produktų ir skonių
• 50 iliustracijų ir 15 fotografijų
Jolita Bernotienė – ekonomistė, istorijos ir gastronomijos entuziastė, Vilniaus miesto gidė, knygų „Karalienės Bonos virtuvė" ir „Ponios Smetonienės virtuvė" sumanytoja ir bendraautorė.
Onutė Grigaitė – gamtos mokslų daktarė, ekologė, tirianti augmeniją, knygos „Raiste" bendraautorė, gamtos gidė.
Atsiliepimai
Mėgavausi skaitydama, poilsis sielai, gilus, visuminis požiūris ne tik šv. Hildegardos, bet ir autorių. Receptai puikūs, nemažai išbandžiau.
Pradėjau skaityti ir man patiko. Viskas paprasta, ir tai pamiršti geri dalykai, kuriais dar galime pasinaudoti!
Moterys, pralenkusios savo laiką... kiek mažai apie jas parašyta, kiek mažai apie jas žinome. Ačiū už istorinę, kulinarinę, pažintinę knygą.
Nuostabi knyga ir labai vertinga.